U bent hier

Nieuws

Zet uw onderneming de eerste stappen op de Ierse markt of wilt u uw beperkte ervaring op deze markt uitbreiden? Neem dan op 21 mei zeker deel aan UNIZO's kick-off-sessie van het traject Ierland 4Explorers. Met het traject begeleiden Flanders Investment & Trade en UNIZO u op een intensieve manier naar deze markt.

Food 4 Future World Summit is het grootste Europese congres over innovatietechnologie in de voedings- en drankenindustrie. Een uniek platform om de nieuwste opkomende technologieën en de meest innovatieve oplossingen te ontdekken. Een must voor elke professional die zijn bedrijf naar het maximale niveau van concurrentievermogen en innovatie wil tillen. De beurs kan bezocht worden van 16 to 18 april 2024 in Bilbao, Spanje.

Interesse om deel te nemen aan een handelsbeurs of een congres in Mexico? Het kantoor van Flanders Investment & Trade in Mexico-City heeft een overzicht samengesteld van de belangrijkste beurzen en congressen die zullen plaatsvinden in de eerste jaarhelft van 2024.

De horecabeurs IGEHO, vond dit jaar van 18 tot 22 november plaats in Bazel in combinatie met LEFA, een beurs over de voedselverwerkende industrie. Wilt u weten wat er allemaal in het dubbelluik IGEHO-LEFA te zien was? Lees dan het beursverslag. 

In opdracht van de Nederlandse ambassade in Brussel organiseert Hogeschool UCLL een onderzoek naar de factoren die het zakendoen tussen Nederlandse mkb-bedrijven en Vlaamse kmo’s hinderen of bevorderen. Wilt u ook succesvol zakendoen met bedrijven over de grens en lukt het u ondanks de nodige inspanningen niet of hebt u het juiste recept voor succes al gevonden? Vul alvast de algemene online bevraging in (deadline 13/11).

Bent u geïnteresseerd in de Duitse markt of hebt u een specifieke wens om deze dynamische markt te betreden? De 'German Day' op 23 november van AHK debelux, de Belgisch-Luxemburgs-Duitse Kamer van Koophandel, biedt u de mogelijkheid om meer te weten te komen over de cruciale aspecten voor een succesvolle toetreding tot de Duitse markt.

De vakbeurs Vitafoods Europe 2023 vond dit jaar plaats van 9 tot 11 mei in Genève. Nieuwsgierig naar wat de beurs te bieden had? Lees dan het bijhorende beursverslag.

Salimatech ging begin februari door in de Tsjechische beursstad Brno. Dit nieuwe concept van de bekende voedingsbeurs Salima richtte zich uitsluitend tot professionele bezoekers en was daarom een prima plek om te netwerken met vaklui en kennis te nemen van de nieuwste innovaties. Bedrijven die een positie willen uitbouwen of hun huidige aanwezigheid op de Tsjechische markt verder willen versterken, kunnen voordeel halen uit een deelname aan deze belangrijke tweejaarlijkse beurs. 

Interesse om deel te nemen aan een beurs of congres in Mexico? Het kantoor van Flanders Investment & Trade in Mexico-City heeft een overzicht samengesteld van de belangrijkste beurzen en congressen die zullen plaatsvinden in de eerste jaarhelft van 2023. 

Empack 2023, een vakbeurs over verpakking gecombineerd met een luik over Logistics & Automation, vond plaats in Zürich op 25 en 26 januari 2023. Wilt u weten wat de hoofdthema’s waren van deze interessante beurs? Lees dan het bijhorende verslag.

Pagina's