U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Verpakking’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Circulaire economie is nog steeds een vrij nieuw concept. Daarom is er nog veel onbekend over de toekomstige wereldwijde trends in de circulaire economie in het algemeen en in Israël in het bijzonder. Deze paper beschrijft de huidige trends in Israël, enkele spelers en het potentieel voor Vlaamse bedrijven.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

OST Group, een Russisch bedrijf, zoekt contact met flocking specialisten, Vlaamse fabrikanten van materialen ontworpen voor industrieën die zich bezighouden met het beplakken van dozen, boekbinden, verpakking, drukkerijen, grafische kunst en grafische vormgeving.

Nieuws

ExpoCook werd in 2017 voor het eerst gelanceerd. De beurs staat in het teken van de wereld van de horeca in de bredere zin van het woord: eten en drinken van hoge kwaliteit, professionele apparatuur, hotels, toerisme en aanverwante sectoren. Elke editie kende een constante groei en het evenement wordt zeer gewaardeerd door het Italiaans zakenmilieu. ExpoCook vindt traditioneel plaats in Palermo, de hoofdstad van Sicilië, in het hart van de Middellandse Zee. Dit jaar gaat het beursevent niet enkel online door, maar ook deels ter plaatse in Palermo.

Discounter Netto neemt de Poolse activiteiten van Tesco over en werkt gestaag verder aan verbeteringen in zijn productenaanbod en de kwaliteit ervan. Het bedrijf zet sterk in op de ontwikkeling van huismerken wat kansen kan bieden aan nieuwe leveranciers. Belangrijke kanttekening hierbij is weliswaar dat Poolse producten (meer dan) een stapje voor hebben in het gamma van lokale retailers.