U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Verpakking’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Flanders Investment & Trade tekent present op AgroComplex in Ufa (Rusland). Deze beurs zal zich voornamelijk richten op de agrarische sector en zal worden bijgewoond door een groot aantal industriële professionals uit de agro-industriële complex- en voedselverwerkingssector. De volgende categorieën producten en diensten komen aan bod: transformatieprocessen van het agro-industriële complex; introductie van digitale technologieën in de landbouw; ontwikkeling van de zuivelindustrie; technologische upgrade van de agrarische sector; slimme oplossingen voor veredeling, gewas- en zaadproductie; geavanceerde technologieën voor veeteelt; personeelsopleidingstechnieken en andere diensten met betrekking tot landbouw.
Doelsector
Agro-industrie en dieren, machines, verpakking en voeding en dranken
Doelmarkt
Rusland
Wanneer
Van dinsdag 22 maart 2022 tot vrijdag 25 maart 2022
Waar
Ufa, Rusland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Brengt u verpakte producten op de Duitse markt? Dan krijgt u ongetwijfeld ook te maken met verplichtingen in het kader van de Duitse verpakkingswetgeving. Het ultieme doel van deze wetgeving is de milieu-impact van verpakkingen zo klein mogelijk te houden. Met deze paper zetten we voor u kort op een rijtje waar u zo allemaal rekening mee moet houden.  

Circulaire economie is nog steeds een vrij nieuw concept. Daarom is er nog veel onbekend over de toekomstige wereldwijde trends in de circulaire economie in het algemeen en in Israël in het bijzonder. Deze paper beschrijft de huidige trends in Israël, enkele spelers en het potentieel voor Vlaamse bedrijven.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

In september werd in Boekarest de Milieu- en Duurzaamheidsconferentie 2021 georganiseerd. Het event richtte zich vooral op leidinggevenden die milieuvriendelijke en duurzame oplossingen mee (willen) promoten. Bijgevoegd vindt u een kort verslag met aandacht voor een aantal belangrijkse topics en trends. De grotere aandacht voor duurzaamheid en circulariteit biedt ongetwijfeld marktkansen aan Vlaamse leveranciers van milieuvriendelijke en innovatieve producten en diensten.