U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Verpakking’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

UPDATE 13032020 : Interpack, de wereldbeurs voor de verpakkingsindustrie die elke 3 jaar doorgaat in Düsseldorf, wordt uitgesteld naar 25 februari-3 maart 2021. Voor info en duiding kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT. Interpack is dé driejaarlijkse topbeurs voor leveranciers van verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen. Stel uw producten voor dankzij de groepsstand van Flanders Investmet & Trade.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Verpakking
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van donderdag 7 mei 2020 tot woensdag 13 mei 2020
Waar
Düsseldorf, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Heeft u geen of slechts beperkte ervaring op de Poolse markt, dan is het begeleidingstraject S2X2 Polen zeker iets voor u. Flanders Investment & Trade en VOKA begeleiden u van nabij bij de eerste stappen van uw bedrijf op de interessante en uitdagende markt die Polen is.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Alle sectoren, maar met focus op biotechnologie, logistiek en transport, verpakking, en voeding en dranken.
Doelmarkt
Polen
Wanneer
Van maandag 28 september 2020 tot vrijdag 2 oktober 2020
Datum onder voorbehoud!
Waar
Poznan & Szczecin, Polen
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met VOKA.

Marktstudies

Circulaire economie is nog steeds een vrij nieuw concept. Daarom is er nog veel onbekend over de toekomstige wereldwijde trends in de circulaire economie in het algemeen en in Israël in het bijzonder. Deze paper beschrijft de huidige trends in Israël, enkele spelers en het potentieel voor Vlaamse bedrijven.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De groei van de invoer zorgde ook voor een stijging van het zichtbaar verbruik van machines en kapitaalgoederen met 15% en 3,1% respectievelijk. Dit resultaat is dus grotendeels gerealiseerd door invoer van buitenlandse goederen in plaats van de productie door de binnenlandse industrie. Deze invoer stuurt ook de vernieuwing van de industriële uitrusting aan.

De hotel/restaurant- en voedingssector is een belangrijke economische pijler in de regio Midi-Pyrénees. De regio biedt een mooi potentieel voor Vlaamse bedrijven die innovatieve producten kunnen aanbieden aan de horecasector. Daarom bezocht ons kantoor in Bordeaux voor u SMAHRT, Salon des Métiers de l’Alimentation & de l’Hôtellerie-Restauration, een tweejaarlijkse vakbeurs voor de horeca- en voedingssector in Toulouse.