U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Textiel’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

The New London Fabric Show zal opnieuw doorgaan op Chelsea Football Club in Londen waar Flanders Investment & Trade een groepsstand zal organiseren voor " The Flemish mills ". Waarom deelnemen?...

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Textiel
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van maandag 4 maart 2019 tot dinsdag 5 maart 2019
Waar
London, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Domotex asia/Chinafloor is de belangrijkste vloerbedekkingsbeurs in het Verre Oosten en de 2de belangrijkste beurs ter wereld.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Textiel
Doelmarkt
China
Wanneer
Van dinsdag 26 maart 2019 tot donderdag 28 maart 2019
Waar
Shanghai, China
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De Zwitserse meubel- en textielsector heeft zich net als andere westerse landen, ook sterk moeten aanpassen aan snelle en diepgaande ontwikkelingen. Hoe de sector er vandaag uitziet, ontdekt u in de studie van ons kantoor in Zürich.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Benieuwd wat Litouwen aan producten te bieden heeft en waar uw kansen liggen? JSC "Ekspozicijų centras" en de Litouwse Confederatie van Industrialisten organiseren samen met de "Vereniging van Industriëlen en Werkgevers" in de Kaunas-regio de 9de nationale fabrikantenbeurs "Made in Lithuania 2017". De beurs gaat door van 29 september tot en met 1 oktober.