U bent hier

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Een Chileens bedrijf, met nationale ervaring in waterbehandeling en -zuivering, is op zoek naar apparatuur voor dit proces. Het bedrijf is momenteel actief in de mijnbouw, bosbouw, zalmindustrie, landbouw en agribusiness (veeteelt, fruitteelt, wijnbouw, zuivelindustrie) en hotels.

De teerverontreiniging aan de kusten van Israël in februari 2021 veroorzaakte schade aan harde oppervlakken, zoals strandrotsen, golfbrekers en promenades. Terwijl het schoonmaken van een zandstrand met eenvoudige handmatige middelen kan worden gedaan, is het schoonmaken van teer van harde oppervlakken een uitdaging die speciale apparatuur en professionele knowhow vereist. Het Israëlische ministerie van Milieubescherming stelt daarom een lijst samen van bedrijven die dit probleem op verschillende manieren kunnen aanpakken (niet noodzakelijk door hetzelfde bedrijf, onder leiding van mariene ecologen).

Doel van de oproep: Reinigen van de teer van de harde oppervlakken met geschikte apparatuur en ervaren personeel / Fabricage of invoer van  oppervlaktereinigingsmiddelen die voldoen aan de voorwaarden die hieronder worden omschreven. Datum van publicatie: 28.02.2021 / Deadline: Niet gegeven.

Het Braziliaanse bedrijf aQuamec is op zoek naar filters die de drie volgende processen combineren: ontwatering, scheiding van de vaste stoffen en verdikking van het slib. De filter moet zowel ingepast kunnen worden in een oude installatie als geïntegreerd kunnen worden in een nieuwe constructie.