U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Milieu’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Door klimaatverandering, droogte en bevolkingsgroei is waterbeheer in India een dringende zaak geworden. Met bijna 20% van de wereldbevolking, maar minder dan 5% van de wereldwijde watervoorraad, is slim waterbeheer in India van groot belang.
Doelsector
Milieu
Doelmarkt
India
Wanneer
Vrijdag 29 september 2023
Waar
Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Flanders International Technical Agency.
Ontmoet Turkse aankopers in de cleantech sector in Brussel!
Doelsector
Milieu
Doelmarkt
Turkije
Wanneer
Van woensdag 1 november 2023 tot woensdag 20 december 2023
Datum onder voorbehoud!
Waar
Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Extreme waterschaarste is een van de grootste duurzaamheidsuitdagingen van Jordanië en vormt een bedreiging voor het economische groeipotentieel, de duurzaamheid van het milieu en de sociale ontwikkeling. De regering is zich sterk van deze risico's bewust.  De  waterzekerheid garanderen is dan ook een essentieel onderdeel van de Jordaanse ontwikkelingsplannen. Het verbeteren van de waterzekerheid is opgenomen in het Vision 2025-programma.

De watervoorraden van Marokko staan onder toenemende druk door o.a. bevolkings- en industriële groei, intensieve landbouw, klimaatverandering, overexploitatie van bestaande waterbronnen enzovoort. In deze studie krijgt u niet alleen een inzicht in de bestaande Marokkaanse watermarkt, maar wordt ook dieper ingegaan op de overheidsactoren en de publieke actoren, hun projecten en de manier waarop u best deelneemt aan zulke projecten.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws