U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Milieu’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

The five-day mission week gives the opportunity to participants to showcase their products and technologies to a targeted audience of potential business partners. Aside from the exhibition, participants will also partake in site visits, business networking receptions and mandatory briefing sessions.
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Zuid-Korea
Wanneer
Van maandag 23 september 2019 tot vrijdag 27 september 2019
Waar
Seoul
Organisatie
EU Gateway | Business Avenues
Renexpo is één van de grootste, internationale beurzen voor hernieuwbare energie, watermanagement, innovatie en milieu.
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Servië
Wanneer
Van woensdag 24 april 2019 tot donderdag 25 april 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Belgrado, Servië
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Chili is een land in volle ontwikkeling, waarbij het sterk inzet op het verbeteren van de levenskwaliteit van haar inwoners. Een belangrijk onderdeel van deze ontwikkeling is het creëren van een circulaire economie met een goed gestructureerd ‘waste-treatment’ systeem. Om dit te verwezenlijken is het belangrijk de generatie van afval te verminderen en herbruikbare materialen zo veel mogelijk te recycleren. 

De behoeften van Kroatië zijn enorm in de milieubeschermingssector, vooral in de marktsegmenten waterbeheer en afvalwaterverwerking, afvalbeheer en -verwerking en hernieuwbare energie. Deze studie gaat dieper in op het waterbeheer en de afvalverwerking in Kroatië.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Het departement voor de bescherming van het milieu van Hongkong zal, in het licht van het aflopen van het huidige exploitatiecontract voor het centrum voor de behandeling van chemisch afval eind 2019, op zoek gaan naar een nieuwe partner voor operation & maintenance services, maar ook voor het herinrichten en upgraden van de faciliteiten.

Nieuws

De UN Environment Assembly, 's werelds top van beslissingsnemers over milieu en leefomgeving, vindt plaats van 11 tot 15 maart in Nairobi, Kenia. In 2019 werd gekozen als thema: innovatieve oplossingen voor milieuproblematiek en verantwoord consumeren en produceren.