U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Meubel’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

HD Expo (Hospitality & Design) is de voornaamste professionele beurs en conferentie voor de sector design en inrichting van horecazaken in de Verenigde Staten.
Doelsector
Bouw, design en interieur, meubel en textiel
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van dinsdag 26 april 2022 tot donderdag 28 april 2022
Waar
Las Vegas, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

India is een groeiende markt voor meubel en interieurproducten, kom alles te weten over de mogelijkheden in de bijgevoegde studie.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Via de Oekraïense ambassade in Brussel ontvingen we een bedrijvengids voor de stad en regio Tsjerkasy in Centraal-Oekraïne. Hoewel de gids opgevat is als een vitrine om de producten van lokale bedrijven te promoten, kan deze mogelijk voor onze bedrijven die toeleveren aan tal van sectoren een nuttig naslagwerkje zijn om nieuwe klanten te detecteren. 

For Arch blijft de belangrijkste bouwbeurs in Tsjechië. Dit jaar werd de beurs samen georganiseerd met For Interiors. De aanzienlijk langere leveringstermijnen bij de producenten zorgen ook in Tsjechië voor een tekort aan bepaalde bouwmaterialen en voor sterk gestegen prijzen.