U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Meubel’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf in de Verenigde Staten. Deze zakenreis focust op bedrijven actief in design, meubilair en textiel en high end sectoren. De missie richt zich vooral op exporteurs die geen of een beperkte markt hebben in Californië en/of New York. De missie is een mix van B2B afspraken en een bezoek aan de beurzen HD Expo in Las Vegas en de ICFF in New York.
Doelsector
Design en interieur, en meubel
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 13 mei 2019 tot woensdag 22 mei 2019
Waar
Los Angeles, Las Vegas, New York, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade
HD Expo is één van de belangrijkste horeca- en designevenementen ter wereld. Architecten, ontwerpers en sectorspecialisten komen er samen om trends te ontdekken en nieuwe contacten te leggen. Ontdek er ook uw kansen en dit samen met Flanders Investment & Trade.
Doelsector
Design en interieur, meubel en textiel
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van woensdag 15 mei 2019 tot vrijdag 17 mei 2019
Waar
Las Vegas, NV, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De Zwitserse meubel- en textielsector heeft zich net als andere westerse landen, ook sterk moeten aanpassen aan snelle en diepgaande ontwikkelingen. Hoe de sector er vandaag uitziet, ontdekt u in de studie van ons kantoor in Zürich.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Mebel, dé meubelbeurs in Moskou, viert dit jaar haar dertigste verjaardag en is ondertussen een gevestigde waarde niet alleen in Moskou maar in heel Rusland.