U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Meubel’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Deze paper richt zich tot Vlaamse bedrijven die de Luxemburgse markt willen verkennen en voordeel willen halen uit de mogelijkheden die dit land te bieden heeft. Laat de informatie in deze paper u inspireren bij het zakendoen in Luxemburg!

Hongkong is al enige tijd één van de meubelmarkten in Azië die het meest interessant zijn voor Vlaamse meubelfabrikanten. De consument in Hongkong is op zoek is naar producten van hoge kwaliteit uit Europa én is bereid om daarvoor te betalen. Om u een idee te geven van de mogelijkheden in Hongkong in 2023 heeft FIT Hongkong voor u een studie gemaakt van de meubelmarkt in Hongkong. U kunt deze hieronder lezen.  

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De Franse overheid lanceerde in 2023 een plan om ambachtslieden “métiers d’art” en hun gespecialiseerde knowhow te ondersteunen. Er zijn binnenkort mogelijkheden voor buitenlandse ambachtslieden om deel te nemen aan uitwisselingsprogramma’s in Frankrijk.