U bent hier

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Ons FIT-kantoor in Islamabad, heeft tijdens een Business Contact Day in Karachi op 10 december 2020 een aantal handelsvoorstellen verzameld uit diverse sectoren: chemie en kunststoffen, machines en uitrusting, voedingsingrediënten, process control & monitoring, bouw en bouwmaterialen, farmaceutische producten en medisch materiaal, machines en materiaal voor de automotive industrie.

Het Peruaans bedrijf importeert en verdeelt tweedehands landbouwmachines en zware gele machines. Het werkt met de merken Massey Ferguson, John Deere, Fiat, New Holland, Landini, Deutz-Farhr, Renault, Caterpillar, Volvo en Valtra. 

Wie interesse heeft in dit bedrijf kan via het FIT-kantoor in Lima met hen in contact komen. Stuur uw blijk van interesse naar FIT Lima. 

Ons FIT-kantoor in Islamabad, heeft tijdens een prospectiereis door Pakistan een aantal handelsvoorstellen verzameld uit diverse sectoren: machines en materieel (o.a. voor de productie van textiel, metaal, juwelen), sportgerief, bouwmaterialen en -materieel, schroot, testen en certificering van industriële producten, beveiligingsmateriaal en ICT voor financiële instellingen. 

Voor het moderniseringsproject van een zuivelfabriek in Petropavlovsk is Eurasian Foods Corporation op zoek naar kaasproductietechnologieën (opleiding lokaal personeel, ingebruikstelling van de technologie, op afstand controleren van de productietechnologie).