U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Machines’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19. Flanders Investment & Trade is voor de eerste maal aanwezig op deze beurs .
Doelsector
Agro-industrie en dieren, biotechnologie, chemie en kunststoffen, machines en voeding en dranken
Doelmarkt
Brazilië
Wanneer
Van dinsdag 3 augustus 2021 tot donderdag 5 augustus 2021
Waar
São Paulo, Brazilië
Organisatie
Flanders Investment & Trade
De Braziliaanse vleesindustrie heeft, ondanks de coronacrisis, niet enkel stand gehouden; de productie wordt er zelfs nog opgevoerd en de voorspellingen zijn veelbelovend. Een bloeiende sector dus, wat mooie kansen biedt voor buitenlandse toeleveranciers. Wil u meer weten over de sector van de pluimvee- en varkenshouderij in Brazilië en de toeleveringsmogelijkheden, neem dan deel aan het webinar dat Flanders Investment & Trade op woensdagnamiddag 10 maart van 14u tot 15u organiseert over dit onderwerp. Op die infosessie verneemt u ook meer over SIAVS, de grootste Braziliaanse vakbeurs in dit segment, waaraan FIT dit jaar deelneemt met een groepsstand.
Doelsector
Agro-industrie en dieren, biotechnologie, gezondheid en farma, machines en voeding en dranken
Doelmarkt
Brazilië
Wanneer
Woensdag 10 maart 2021
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Hoe belangrijk is de landbouwsector in Duitsland, het land van ingenieurs en industrie? Hoe is de markt georganiseerd? Wat zijn de trends? Waar liggen de uitdagingen en de kansen? Wie zijn de belangrijkste spelers, vakorganisaties, ...? Ontdek het in de studie van ons kantoor in Stuttgart.

Innovatie is een van de motoren die de Zwitserse economie gezond en competitief houdt. Het land creëert hiervoor een breed draagvlak en zet in op ondernemingen, onderwijs- en onderzoeksinstellingen, maar evenzeer op de overheid (zowel federaal, kantonnaal als gemeentelijk). Dergelijke investering legt het land geen windeieren, wat ook blijkt uit rankings over innovatie waar Zwitserland telkens bovenaan de lijst staat.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Ook het Groothertogdom Luxemburg is in de ban van het coronavirus COVID-19. In het nieuwsbericht vindt u informatie over de algemene toestand, de genomen voorzorgsmaatregelen, de economische steunmaatregelen en de exitstrategie van de overheid. Nieuw hierbij is het opstarten van de vaccinaties, zoals in elk andere EU-lidstaat. Op dit ogenblik zien we in Luxemburg een lichte stijging van de coronacijfers.