U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Machines’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Flanders Investment & Trade tekent present op AgroComplex in Ufa (Rusland). Deze beurs zal zich voornamelijk richten op de agrarische sector en zal worden bijgewoond door een groot aantal industriële professionals uit de agro-industriële complex- en voedselverwerkingssector. De volgende categorieën producten en diensten komen aan bod: transformatieprocessen van het agro-industriële complex; introductie van digitale technologieën in de landbouw; ontwikkeling van de zuivelindustrie; technologische upgrade van de agrarische sector; slimme oplossingen voor veredeling, gewas- en zaadproductie; geavanceerde technologieën voor veeteelt; personeelsopleidingstechnieken en andere diensten met betrekking tot landbouw.
Doelsector
Agro-industrie en dieren, machines, verpakking en voeding en dranken
Doelmarkt
Rusland
Wanneer
Van dinsdag 22 maart 2022 tot vrijdag 25 maart 2022
Waar
Ufa, Rusland
Organisatie
Flanders Investment & Trade
ILA is één van de meest toonaangevende luchtvaartbeurzen in Europa, met focus op innovaties en technologie.
Doelsector
Lucht- en ruimtevaart, en machines
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van woensdag 22 juni 2022 tot zondag 26 juni 2022
Datum onder voorbehoud!
Waar
Berlin, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Het Volga Federal District is een van Ruslands 8 federale districten. Het district verenigt 14 regio's en republieken en heeft Nizjnij Novgorod als administratief centrum. 25% van de Russische industriële productie vindt er haar oorsprong. Deze paper van ons kantoor in Nizjnij Novgorod gaat in op de verschillende ontwikkelingen op het vlak van innovatie en geeft u een overzicht van de sectoren die in de 34 zogenaamde technoparken binnen het district aan bod komen. 

Hoe belangrijk is de landbouwsector in Duitsland, het land van ingenieurs en industrie? Hoe is de markt georganiseerd? Wat zijn de trends? Waar liggen de uitdagingen en de kansen? Wie zijn de belangrijkste spelers, vakorganisaties, ...? Ontdek het in de studie van ons kantoor in Stuttgart.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

De eerste fase van de werken aan de snelweg Bar - Boljare wordt dit voorjaar beëindigd. Met deze nieuwe snelweg zal Montenegro over een belangrijke nieuwe transportas beschikken en zal ook de connectiviteit met andere landen in Zuidoost-Europa verbeteren. De Montenegrijnse overheid zal een tender uitschrijven voor de aankoop van materiaal voor snelwegonderhoud tijdens de wintermaanden. 

Nieuws

Op 9 en 10 juni 2022 organiseert U Food een nieuwe editie van de Ukrainian Food Expo in Kyiv. Meer weten? Neem een kijkje naar het aansluitende bericht.