U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Logistiek en transport’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Transport Logistic München' is dé topbeurs in Europa voor de logistieke sector.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Logistiek en transport
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van dinsdag 4 juni 2019 tot vrijdag 7 juni 2019
Waar
München, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Actief in logistiek, cargo en transport? Neem dan samen met Flanders Investment & Trade deel aan 'Intermodal South America', de tweede grootste vakbeurs ter wereld.
Doelsector
Logistiek en transport
Doelmarkt
Brazilië
Wanneer
Van dinsdag 19 maart 2019 tot donderdag 21 maart 2019
Waar
Sao Paulo, Brazilië
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Korea is een hoogontwikkeld land met een exportgerichte economie. Met het oog op de toekomst, en om in te spelen op de vierde industriële revolutie, verschuift de focus nu van een exportgericht groeimodel naar opkomende technologieën. De komende jaren zal de Koreaanse overheid heel wat investeren in R&D en innovatie.

Deze studie geeft een overzicht van enkele nieuwe economische groeimotoren voor Zuid-Korea.

Ons kantoor in Houston schreef de studie 'Logistics in Houston', waarin u meer informatie krijgt over de logistieke trends in de grootste chemische haven ter wereld, en tevens een van de drukste havens in de Verenigde Staten voor alle soorten vracht. Ontdek de kansen die de robuuste logistieke verbindingen van Houston kunnen betekenen voor Vlaamse bedrijven.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

In 2019 en 2020 vinden er in Tanzania een aantal beurzen en conferenties plaats. Deze worden georganiseerd door TMS Consultants Ltd in samenwerking met organisaties in de publieke en privésector. De evenementen focussen op verschillende sectoren.

Tijdens deze editie van 'Logistics & Distribution' werd de impact van robots en 3D-printing in de toekomst ten gronde besproken. Ook is gebleken dat logistiek en distributie nog belangrijker worden dan deze nu al zijn. Door een snel evoluerend landschap is er nood aan vernieuwing en investering. 'Logistics & Distribution' is dé beurs waar deze nodige innovatie wordt getoond aan de hand van de verschillende interactieve presentaties.