U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Kleding en accessoires’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Bent u actief in de fashion en design sector en benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf in de VS? Ontdek ze met onze groepszakenreis naar Los Angeles en San Francisco!
Doelsector
Design en interieur, en kleding en accessoires
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van zondag 2 oktober 2022 tot vrijdag 28 oktober 2022
Datum onder voorbehoud!
Waar
Los Angeles, San Francisco, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Brengt u verpakte producten op de Duitse markt? Dan krijgt u ongetwijfeld ook te maken met verplichtingen in het kader van de Duitse verpakkingswetgeving. Het ultieme doel van deze wetgeving is de milieu-impact van verpakkingen zo klein mogelijk te houden. Met deze paper zetten we voor u kort op een rijtje waar u zo allemaal rekening mee moet houden.  

De coronacrisis met haar lockdowns en het sluiten van de winkels heeft ook gevolgen gehad voor de Duitse modehandel. Welke veranderingen heeft de pandemie teweeggebracht? Heeft de consument zijn koopgedrag aangepast? Welke zijn de trends? Ontdek het in de studie van ons kantoor in Keulen.

Nieuws

Via de Oekraïense ambassade in Brussel ontvingen we een bedrijvengids voor de stad en regio Tsjerkasy in Centraal-Oekraïne. Hoewel de gids opgevat is als een vitrine om de producten van lokale bedrijven te promoten, kan deze mogelijk voor onze bedrijven die toeleveren aan tal van sectoren een nuttig naslagwerkje zijn om nieuwe klanten te detecteren. 

De Franse markt voor modeproducten krimpt met 9% in vergelijking met 2019. Het COVID-19-effect heeft onmiddellijk bijgedragen tot het beperken van de uitgaven voor kleding bij de Fransen. Volgens een studie van Kantar Worldpanel wordt kleding met een prijskaartje van 10 euro of minder tegenwoordig het meest aangekocht door de Fransen.