U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Kleding en accessoires’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Deze beknopte studie van ons kantoor in Oslo verstrekt marktinformatie (trends, uitdagingen en kansen) en adressen van de belangrijkste spelers en brancheorganisaties uit de schoenensector in Noorwegen.

De laatste editie van de vakbeurs MIDO in Milaan bevestigde dat de Italiaanse optiekindustrie opnieuw fors aan het groeien is. Interesse in deze sector? Geef uw ogen dan de kost en neem zeker een kijkje in deze door ons team in Milaan opgestelde paper. 

Nieuws

E-commerce is booming business in Centraal-Europa. Esign organiseert op 21 juni een webinar over succesvol zakendoen op Allegro, de belangrijkste b2c-marktplaats van Midden-Europa. Allegro is wereldwijd de 10de populairste marktplaats en het in Polen razendpopulaire bedrijf is nu volop bezig met een expansie naar andere landen in de regio. Dit webinar biedt u praktische tips om succesvol actief te zijn op dit belangrijk platform.