U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Financiële diensten’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontdek de mogelijkheden voor start-ups en scale-ups in het Verenigd Koninkrijk.
Doelsector
Alle sectoren, maar met focus op financiële diensten en ict.
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van maandag 1 juli 2019 tot dinsdag 30 juli 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
London, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf in Hongkong. Wij verzorgen voor u een afsprakenprogramma op maat. Ons aanbod Wij hebben een kantoor ter plaatse, met kennis van de lokale markt Ons kantoor...
Doelsector
Financiële diensten
Doelmarkt
Hongkong
Wanneer
Van dinsdag 1 oktober 2019 tot zaterdag 30 november 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Hongkong, Hongkong
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Korea is een hoogontwikkeld land met een exportgerichte economie. Met het oog op de toekomst, en om in te spelen op de vierde industriële revolutie, verschuift de focus nu van een exportgericht groeimodel naar opkomende technologieën. De komende jaren zal de Koreaanse overheid heel wat investeren in R&D en innovatie.

Deze studie geeft een overzicht van enkele nieuwe economische groeimotoren voor Zuid-Korea.

Fintechs rijzen overal als paddenstoelen uit de grond en staan klaar om het bankieren volledig om te gooien in de komende jaren. Geen enkel segment van de sector lijkt nog veilig voor hun financiële technologie. Of het nu betalen, sparen, beleggen of lenen is. Om over de zakelijke toepassingen of de achterkant van de bankenmachinerie nog te zwijgen. Fintech is er al jaren, maar nu pas schieten de bedrijfjes als paddestoelen uit de grond. Veel spelers zijn nog klein, maar een rapport van Citi telt ook twintig unicorns, bedrijven met een waarde van meer dan 1 miljard dollar.

Is uw interesse gewekt? Verneem dan meer hierover in bijgaande studie.

Nieuws

Een zandbak? Voor bedrijven? Ja! Met z’n "Sandbox" heeft Arizona als eerste Amerikaanse staat een wettelijk kader gecreëerd dat innovatieve bedrijven in FinTech toelaat om twee jaar lang aan hun aanbod en businessmodel te timmeren zonder veel beslommeringen over vergunningen en dergelijke.