U bent hier

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

EGAT de Electricity Generating Authority of Thailand heeft een tender uitgeschreven voor de bouw en oplevering van het Maehongson slim elektriciteitsnetwerk, bestaande uit een fotovoltaïsche installatie en batterij opslagsysteem.

Het Tropicalization Program van het Braziliaanse GEF Biogas Project bevordert de samenwerking tussen Braziliaanse en buitenlandse bedrijven bij de aanpak van business opportuniteiten op de lokale Braziliaanse markt. Het doel van dit programma is meer bepaald om nationale en internationale stakeholders te integreren en te betrekken bij technologische innovatieprojecten gericht op de "biogas value chain" in Brazilië.

 

Het 'Business Network for Offshore Wind' wil een overzicht opstellen van bedrijven die diensten verlenen of onderdelen aanleveren voor offshore windparken in de Verenigde Staten. Op die manier kunnen bedrijven en opportuniteiten gemakkelijk gelinkt worden. Ook bedrijven die nog weinig of geen ervaring hebben in de windmolenindustrie worden aangemoedigd om zich te registreren, omdat dit een nog opkomende industrie is in de Verenigde Staten.