U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Energie’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Enlit Europe (28-30 november 2023), de voormalige European Utility Week en POWERGEN Europe, is dé ontmoetingsplaats voor alles wat te maken heeft met slimme energie. Na de edities in Milaan en Frankfurt met ruim 15000 bezoekers en 500 sprekers staat in 2023 Parijs op het programma met een focus op Decentralisatie, Democratisering, Decarbonisatie en Digitalisering.
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van dinsdag 28 november 2023 tot donderdag 30 november 2023
Waar
Parijs, Frankrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Flanders Investment & Trade, hub.brussels en AWEX nodigen u graag uit op het webinar "Opportuniteiten in de Servische energiesector" op donderdag 30 maart 2023 van 11:00u tot 12:30u.
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Servië
Wanneer
Donderdag 30 maart 2023
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met hub.brussels en AWEX.

Marktstudies

Wil u meer vernemen over de interessante ontwikkelingen die aan de gang zijn in Brazilië op het vlak van onshore en offshore wind- en zonne-ënergie, consulteer dan deze marktstudie opgesteld door het FIT-kantoor in Sao Paulo.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Bosna Bank International organiseert op 17 en 18 mei 2023 de 12de editie van het Sarajevo Business Forum. Het Forum wil investeerders, bedrijven en overheden samenbrengen om toekomstige projecten in heel Zuidoost-Europa te bespreken.

Waterstof is overal in de EU een hot topic. Litouwen, Polen, Slovenië, Cyprus en Hongarije slaan de handen in elkaar voor het seminarie Hydrogen: the missing piece of the puzzle for climate neutrality? dat op 21 maart in Brussel georganiseerd wordt. Dit internationale event is bedoeld om netwerkvorming te stimuleren, o.m. in het kader van toekomstige calls van het Clean Hydrogen Partnership.