U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Energie’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Met deze missie willen we inspelen op het momentum binnen de offshore windenergie in de VS. We zien momenteel verschillende opportuniteiten voor onze bedrijven, met hun expertise in de waardeketen bij de ontwikkeling van offshore windparken. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van zondag 24 april 2022 tot zaterdag 30 april 2022
Waar
Atlantic City, NJ en New York, NY, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Blue Cluster en Belgian Offshore Cluster.
Gebeten door het thema 'Energie'? Flanders Investment & Trade tekent present op de ‘EnergyWeek’ in Vaasa (Finland). Dit event brengt energie-experten van over de hele wereld bij elkaar om informatie te delen, het laatste nieuws en de meest interessante cases te ontdekken. EnergyWeek richt zich op categorieën van producten en diensten zoals duurzame energie, slimme energie, gasenergie en energieopslag. Interessante onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder meer digitalisering, batterijen en opslag, circulaire economie, toekomstige slimme steden, energieregulering, bedrijfsleven en innovatie.
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Finland
Wanneer
Van maandag 21 maart 2022 tot vrijdag 25 maart 2022
Waar
Vaasa, Finland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Op zoek naar recente informatie over hernieuwbare energie en daarmee verband houdende kansen in Roemenië? Dan is deze paper van ons kantoor in Boekarest een aanrader voor u op een ogenblik dat het land werk maakt van meer hernieuwbare bronnen in de energiemix en de reductie van CO²-uitstoot. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De VS zet hoe langer hoe meer in op klimaat- en cleantechnologie, in hun zoektocht naar innovatieve oplossingen kijken ze daarbij over de grenzen heen.

SelectUSA Tech organiseert een virtuele missie naar de VS van 15-17 februari 2022, dit is een gratis initiatief.