U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Energie’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19. China International Environmental Protection Exhibition & Conference ( CIEPEC ) is één van de meest prestigieuze milieushows in China én een zeer belangrijk evenement voor milieutechnologieën, -producten en -diensten.
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
China
Wanneer
Van dinsdag 13 juli 2021 tot donderdag 15 juli 2021
Waar
Beijing, China
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19. Flanders Investment & Trade is opnieuw aanwezig op ADIPEC in Abu Dhabi, de topbeurs voor alles wat te maken heeft met olie en gas.
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Verenigde Arabische Emiraten
Wanneer
Van maandag 15 november 2021 tot donderdag 18 november 2021
Waar
Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

In Argentinië is de sector van “Smart City” heel sterk aan het groeien. Ontdek in deze paper welke actuele technologieën al worden toegpast in Argentinië en wat de toekomstplannen zijn voor een "smart" Buenos Aires.

Het doel van deze studie is om een globaal overzicht te geven van de renewable sector in India en hiermee de Vlaamse bedrijven te helpen in hun zoektocht naar opportuniteiten. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Het 'Business Network for Offshore Wind' wil een overzicht opstellen van bedrijven die diensten verlenen of onderdelen aanleveren voor offshore windparken in de Verenigde Staten. Op die manier kunnen bedrijven en opportuniteiten gemakkelijk gelinkt worden. Ook bedrijven die nog weinig of geen ervaring hebben in de windmolenindustrie worden aangemoedigd om zich te registreren, omdat dit een nog opkomende industrie is in de Verenigde Staten.

Nieuws

De autonome Finse regio Åland heeft een project opgestart om verschillende gebieden in de Oostzee als mogelijk windparkgebied aan te wijzen. Het project, dat groter zou zijn dan de grootse windparken die nu gebouwd worden, zou tot 30 TWh elektriciteit per jaar kunnen produceren.