U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Elektro’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf tijdens het Big Science Business Forum. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.
Doelsector
Automotive, bouw, bouwmaterialen, chemie en kunststoffen, consultancy en diensten, electronica, elektro, energie, grafische industrie, ict, kleding en accessoires, logistiek en transport, lucht- en ruimtevaart, machines, media en communicatie, metaal, milieu, onderwijs, veiligheid en verpakking
Doelmarkt
Spanje
Wanneer
Van dinsdag 28 september 2021 tot vrijdag 1 oktober 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Granada, Spanje
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Hoe ziet de markt voor e-commerce eruit in Noorwegen? Wie zijn de belangrijkste spelers? Lees het in de studie van ons kantoor in Oslo.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

M.A.R.S.A.T. is in Roemenië marktleider voor de modernisering van de mijnbouwindustrie en een belangrijke speler inzake elektriciteitstransport en -distributie. Het bedrijf zoekt een uitgebreid assortiment elektrische uitrusting.

Ons FIT-kantoor in Islamabad, heeft tijdens een Business Contact Day in Karachi op 10 december 2020 een aantal handelsvoorstellen verzameld uit diverse sectoren: chemie en kunststoffen, machines en uitrusting, voedingsingrediënten, process control & monitoring, bouw en bouwmaterialen, farmaceutische producten en medisch materiaal, machines en materiaal voor de automotive industrie.

Nieuws

In Duitsland is het aantal besmettingen met het coronavirus nog steeds hoog. De cijfers in Duitsland blijven ver boven de Duitse grens van 50/100.000/7, nl. 136 nieuwinfecties/100.000 inwoners/7 dagen (17.01.2021). Sinds de vaccinatiecampagnes begonnen zijn op 26/12/2020, zijn meer dan 1.048.160 mensen gevaccineerd (de cijfers worden dagelijks geactualiseerd). Ook het Modernavaccin is ondertussen in gebruik. Patiënten kunnen niet vrij kiezen welk vaccin ze krijgen. Tot 31 januari 2021 is er een lockdown in heel Duitsland. Het openbaar leven is tot een minimum beperkt. Afhankelijk van de lokale situatie werden op het niveau van de deelstaten (Länder) maatregelen ingevoerd die wel kunnen verschillen in de verschillende deelstaten. Wie uit een risicogebied naar Duitsland reist, moet zich sinds 11 januari 2021 binnen 48 uur vóór aankomst in Duitsland laten testen, of direct na aankomst in Duitsland. Die test verandert niets aan de quarantaineplicht en de verplichting van een digitale inreisaanmelding. Ten gevolge van nieuwe mutaties wordt het overleg tussen de Bond en de deelstaten dat in principe op 25 januari moest plaatsvinden, nu vervroegd naar dinsdag 19/01. Men verwacht hier opnieuw een verstrenging van de maatregelen om tijd te winnen (omwille van besmettelijke mutaties, vaccinatiecampagne ...).