U bent hier

Nieuws

De Italiaanse regering vaardigde op 22 april 2021 het Decreto Riaperture (DL 22/04/2021) uit met maatregelen in het kader van de corona-exitstrategie. De richtlijnen in het wetsdecreet gelden vanaf 26 april 2021. De noodtoestand werd verlengd tot 31 juli 2021.

Let wel op: specifieke verordeningen op regionaal of lokaal niveau kunnen hiervan afwijken!

De tweede coronagolf heeft ook Finland in zijn greep. Hoewel de cijfers stijgen, zijn ze nog lager dan in veel andere Europese landen. Maar de vrees voor de mutaties leidt toch tot striktere maatregelen. Vanaf 1 maart geldt weer de noodtoestand. Zakenreizen naar Finland zijn mogelijk met de juiste documentatie, maar reizigers vanuit de meeste landen (waaronder ook België) moeten de eerste 14 dagen in zelfquarantaine verblijven of kunnen door twee negatieve coronatests voor te leggen deze zelfquarantaine verkorten. Als u kunt bewijzen dat je binnen de laatste 6 maanden de ziekte hebt gehad, moet u geen tests doen en ook niet in quarantaine verblijven.

De interieurdesignbeurs S/ALON Budapest vindt tussen 24 en 26 september plaats in de Budapest Arena. De beurs brengt producenten van premium design en binnenhuisinrichting samen met bezoekers, die ter plaatse meubels en accessoires kunnen kopen of bestellen, tijdens een innovatief en exclusief event. 

Deze studie maakt u vertrouwd maken met de hedendaagse, veelzijdige design-scene in Kroatië. 

De Duitse online handel groeide in het 1ste halfjaar van 2020 met 9,2%, en bereikte een omzet van 36,71 miljard Euro. Deze sterke stijging is te danken aan de bovengemiddelde toename in het tweede kwartaal van 2020. Vooral de producten voor dagelijkse levensbehoeften zoals voeding, huisdierbenodigdheden, medicijnen of drogisterijproducten toonden de sterkste groei. Opnieuw zijn het de Internet ‘Pure Players’ die het meest geprofiteerd hebben van de hogere online verkopen.

Op woensdag 4 maart organiseert BelExpo een informatiesessie over de gift shop die zal te vinden zijn in het Belgisch paviljoen op de wereldtentoonstelling in Dubai. Er wordt gezocht naar een gevarieerde selectie van bij voorkeur Belgische producten. Ontdek welke opportuniteiten er voor uw bedrijf kunnen zijn en wat de voorwaarden zijn om partner of toeleverancier te worden. 

De Athens Fashion Trade Show is de grootste modebeurs in Griekenland gericht op internationale en nationale aankopers, ontwerpers, fabrikanten en leveranciers, en een belangrijke handels- en ontmoetingsplaats.

Van 17 tot 19 januari 2020 werd de eerste badkamerexpo georganiseerd door Homeinfo.hu (Develon Hungary). Het doel van de tentoonstelling is om te laten zien dat een badkamer nieuw of oud, klein of groot, traditioneel of modieus, kosteneffectief of luxueus kan zijn — zonder concessies te doen aan huiscomfort. Alle verwachtingen werden overtroffen door het aantal en het volume van de deals alsook de interesse in specifieke premiumproducten en merken. Vanwege het succes van deze eerste expo wordt het evenement volgend jaar opnieuw georganiseerd.

Pagina's