U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Design en interieur’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

De coronapandemie heeft de manier waarop we werken voorgoed veranderd en daarmee ook onze verwachtingen van de kantoorwereld. Welke invloed heeft dit op de kantoormeubelmarkt? Hoe heeft deze zich de voorbije jaren ontwikkeld? Ontdek meer over deze markt in de studie van ons kantoor in Keulen. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Van 30 mei tot 2 juni 2024 viert Jardins, Jardin, haar 20ste editie van het grote festival van planten, stadstuinen en natuur in de stad meer bepaald in Villa Windsor te Parijs. Dit buitengewone evenement biedt niet alleen een unieke ervaring voor professionals en het grote publiek, maar is ook een onschatbare kans voor Vlaamse bedrijven om deel te nemen aan dit eclectische festival.