U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Design en interieur’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Bricoman is een toonaangevende multispecialist in bouwmaterialen en werktuigen voor de bouw-, onderhouds- en renovatiesector. Geïnteresseerd om met hen in zee te gaan? Stel dan uw kandidatuur voor een afspraak met hun aankopers-specialisten!
Doelsector
Bouwmaterialen en design en interieur
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van woensdag 1 december 2021 tot vrijdag 31 december 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Brussels
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Is uw bedrijf op zoek naar een toegangspoort tot de Franse distributie van bouwmaterialen? Dan noteert u dit seminarie met Bricoman en Inoha best nu al in uw agenda!
Doelsector
Bouwmaterialen, design en interieur, en meubel
Doelmarkt
Frankrijk
Wanneer
Van woensdag 1 december 2021 tot vrijdag 31 december 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De Israëlische detailhandel zit niet eenvoudig in elkaar en is bovendien erg concurrentieel. Deze marktstudie laat u kennismaken met de sector en zijn potentieel en gaat daarbij ook in op een aantal recente trends die verband houden met de coronapandemie. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De coronapandemie heeft ervoor gezorgd dat vele bedrijven hun aanleveringsketen zijn gaan herevalueren. Verschillende landen in Centraal- en Oost-Europa profileren zich steeds uitdrukkelijker als nearshoring partner voor bedrijven in het westen, zo ook Bulgarije. In bijgevoegde studie verneemt u meer over de troeven waarop het land zich beroept. 

Deze speciale extra editie van het Salone del Mobile, Supersalone genaamd, was het event bij uitstek om Milaan en Italië terug op de kaart te zetten. Deze fysieke beurs kon op grote internationale belangstelling rekenen, zij het vooral Europese, en betekent een nieuwe start van economische activiteiten. 
Reeds sinds het begin van 2021 kent de meubel- en verlichtingsindustrie een groei en is het ondertussen terug op het niveau van voor de pandemie.