U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Cosmetica’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

De Israëlische detailhandel zit niet eenvoudig in elkaar en is bovendien erg concurrentieel. Deze marktstudie laat u kennismaken met de sector en zijn potentieel en gaat daarbij ook in op een aantal recente trends die verband houden met de coronapandemie. 

Deze studie geeft een overzicht van de Tsjechische retailsector, zowel food als non-food. De laatste jaren is deze markt enorm veranderd: nieuwe trends namen hun intrede en shoppingcentra krijgen nieuwe concepten. Ook het koopgedrag van de Tsjechische consument is gewijzigd, de Tsjechen geven de voorkeur aan een snelle en gemakkelijke manier van winkelen. Het feit dat de koopkracht van de gemiddelde Tsjechische inwoner ten opzichte van vorig jaar gestegen is, vertaalt zich ook in hun belangstelling voor biovoeding, veganistische en vegetarische producten, kant-en-klare producten. Interesse? Lees dan zeker verder.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

COVID-19 houdt lelijk huis in Zwitserland, dat 580.000 besmettingen en 9.500 doden telt op 19/03. Het Zwitserse Ministerie van Gezondheid (BAG) voerde op 6 juli 2020 een plicht tot quarantaine in voor inreizenden uit landen met een hoog risico. Op 10 maart 2021 werd België terug op de ‘rode’ lijst van risicolanden gezet: personen die vanaf 22/03/2021 uit België inreizen moeten opnieuw verplicht 10 dagen in quarantaine bij aankomst in Zwitserland (zelfs met negatieve PCR-test) en moeten zich ook aanmelden bij de lokale autoriteiten op kantonnaal niveau. Meer info over het inreizen leest u hier. Voor meer info verwijzen we naar het hoofdstuk 'Nieuws', par. 'Algemene toestand' hieronder en voor het actuele nieuws verwijzen we naar:  Bundesamt für Gesundheit BAG News