U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Bouwmaterialen’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Flanders Investment & Trade tekent dit jaar voor het eerst fysiek present op Built Environment Xpo Asia (BEX Asia) met een Product Sample Booth en Onthaalstand! BEX Asia is dé toonaangevende beurs en conferentie in Zuid-Oost Azië voor alles wat de maken heeft met duurzaam bouwen en duurzame, bouwgerelateerde technologiën.
Doelsector
Bouw, bouwmaterialen en milieu
Doelmarkt
Singapore
Wanneer
Van woensdag 6 september 2023 tot vrijdag 8 september 2023
Waar
Singapore, Singapore
Organisatie
Flanders Investment & Trade
BIG 5 Dubai is dé bouwbeurs in het Midden-Oosten. Wil je ook je kans wagen in deze "boming" regio ? Ga dan samen met FIT naar BIG 5 Dubai.
Doelsector
Bouw en bouwmaterialen
Doelmarkt
Verenigde Arabische Emiraten
Wanneer
Van maandag 4 december 2023 tot donderdag 7 december 2023
Waar
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De bouwsector in Portugal: één van de motoren van de Portugese economie ! In deze studie vindt u geüpdatet informatie over het belang en de opportuniteiten van de sector voor dit land. 

Op zoek naar info over de Britse bouwsector en mogelijke kansen voor uw bedrijf op deze belangrijke markt die jaarlijks £ 110 miljard genereert en 10% van de beroepsbevolking te werk stelt? Dan is deze uitgebreide analyse door ons kantoor in Londen een prima leidraad bij uw marktonderzoek. U komt o.a. meer te weten over de impact van corona en Brexit op de sector, de verschillende actoren binnen bouwprocessen in het VK en hoe deze te benaderen, de kansen die het overheidsbeleid rondom cleaner economic growth, kan bieden en andere data die ervoor zorgen dat u beslagener op het ijs komt. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Een Marokkaanse importeur is op zoek naar een leverancier van cellulose voor toepassingen in de bouwsector. Vlaamse bedrijven die geïnteresseerd zijn of meer info wensen kunnen steeds contact opnemen met het FIT-kantoor in Casablanca.

Nieuws

Oekraïens Transkarpatië bevindt zich in het zuidwesten van het land en grenst aan 4 EU-lidstaten. De regio wordt niet geconfronteerd met gevechten maar biedt vandaag wel een thuis aan talrijke Oekraïners die alles in het oosten en zuiden achter moesten laten. Traditioneel is de landbouwsector zeer belangrijk in de regio, maar er dienen zich ook kansen aan in andere sectoren zoals (hernieuwbare) energie, afvalverwerking, gezondheidszorg en bouw. 

E-commerce is booming business in Centraal-Europa. Esign organiseert op 21 juni een webinar over succesvol zakendoen op Allegro, de belangrijkste b2c-marktplaats van Midden-Europa. Allegro is wereldwijd de 10de populairste marktplaats en het in Polen razendpopulaire bedrijf is nu volop bezig met een expansie naar andere landen in de regio. Dit webinar biedt u praktische tips om succesvol actief te zijn op dit belangrijk platform.