U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Bouwmaterialen’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

De bouw in Tsjechië mag dan wat onder druk staan door de huidige conjunctuur, de sector levert ook vandaag een belangrijke bijdrage aan de economie van het Midden-Europese land. Met deze studie van ons kantoor in Praag kan u bijlezen over de marktsituatie en in het oog springende trends. 

Deze uitgebreide marktstudie over de bouwsector in Marokko en meer bepaald de verschillende bouwmaterialen, biedt een inzicht in de karakteristieken van de markt. De bouwsector kent positieve vooruitzichten in Marokko met een jaarlijkse groei. 

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De Organization for Small & Medium Enterprises and Regional Innovation Japan, kortweg SME Support Japan, organiseert jaarlijks de CEO Business Meetings, waarbij high level executives van Japanse en niet-Japanse kmo's met elkaar in contact gebracht worden met het oog op toekomstige samenwerking. Het gaat om gratis online meetings. Dit jaar komt de ecotechsector aan bod.