U bent hier

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

In bijlage vindt u de 'vooraankondiging' van het bouwproject voor een permanent Frontex-hoofdkwartier in Warschau, dat op 70.000 m² plaats moet bieden aan 2000 personeelsleden voor een voorzien budget van €112 miljoen. De gronden werden ter beschikking gesteld door de Poolse overheid.

Het opstarten van de formele aanbesteding is voorzien voor 15 februari 2021.

Ons FIT-kantoor in Islamabad, heeft tijdens een prospectiereis door Pakistan een aantal handelsvoorstellen verzameld uit diverse sectoren: machines en materieel (o.a. voor de productie van textiel, metaal, juwelen), sportgerief, bouwmaterialen en -materieel, schroot, testen en certificering van industriële producten, beveiligingsmateriaal en ICT voor financiële instellingen. 

In de 'Qatar National Vision 2030', het langetermijnplan voor de ontwikkeling van Qatar, speelt infrastructuur een hoofdrol. In dit kader heeft Ashghal, de autoriteit voor Openbare Werken, een raamcontract uitgeschreven voor wegenonderhoud. Tijdens een 'tender conference' op 18 mei in Doha worden de details van dit project uit de doeken gedaan.