U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Bouw’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

FIT zal aanwezig zijn op Smart Energy Week, dé beurs waar de nieuwste technologieën en informative doorbraken binnen de energie-industrie samen komen. Neem deel aan dit event via Flanders Investment & Trade en geniet tal van voordelen, zoals onder andere toegang tot Smart Energy Week, netwerkmomenten, en B2B afspraken
Doelsector
Automotive, bouw, chemie en kunststoffen, consultancy en diensten, energie, ict en milieu
Doelmarkt
Zuid-Korea en Japan
Wanneer
Van maandag 26 februari 2024 tot vrijdag 1 maart 2024
Waar
Tokyo, Japan
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Japan en de Europese Unie tekenden in 2018 een economisch partnerschapsakkoord dat ook het betreden van de aanbestedingsmarkten voor beide partijen vergemakkelijkt. Om ervoor te zorgen dat Kleine en Middelgrote bedrijven in de Europese Unie hun weg vinden naar de Japanse aanbestedingsmarkt, organiseert Flanders Investment & Trade in samenwerking met partners en de Europese Commissie, een zending naar Japan. Tijdens deze zending kom je alles te weten over hoe deel te nemen aan openbare aanbestedingen in Japan, krijg je de kans om relevant actoren te spreken en wordt ook een B2B verzorgd zodat lokale partners kunnen worden geïdentificeerd. Er wordt hierbij gefocust op volgende thema’s: groene economie, smarthealth, smartcities en ict.
Doelsector
Automotive, bouw, bouwmaterialen, consultancy en diensten, energie, gezondheid en farma, ict, logistiek en transport, milieu, overheid en veiligheid
Doelmarkt
Japan
Wanneer
Van maandag 15 april 2024 tot vrijdag 19 april 2024
Waar
Tokyo, Nagoya, Osaka, Japan
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Deze paper richt zich tot Vlaamse bedrijven die de Luxemburgse markt willen verkennen en voordeel willen halen uit de mogelijkheden die dit land te bieden heeft. Laat de informatie in deze paper u inspireren bij het zakendoen in Luxemburg!

Hoe ziet de Noorse HVAC-markt eruit? Wie zijn de belangrijkste spelers? Welke sectorverenigingen zijn er actief? Waar kan u terecht voor meer informatie over de normen en vereisten? Welke vakbeurzen en vaktijdschriften zijn er? Lees het in de paper van ons kantoor in Oslo.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

In het kader van een overeenkomst tussen de regering van het kanton Cuenca (Ecuador) en de Ontwikkelingsbank van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied (CAF) werd een internationale aanbesteding uitgeschreven voor het hernieuwen van de landingsbaan van de luchthaven Mariscal La Mar. 

Uiterste datum voor het indienen van biedingen is 11 oktober 2023 

Voor meer informatie over deze aanbesteding verwijzen wij naar de volgende website: https://www.cuenca.gob.ec/content/licitacion-rehabilitacion-pista-aterri... 

Het Ministerie van Openbare Werken en Snelwegen van de Filippijnen nodigt aannemers en leveranciers uit om deel te nemen aan de aanbesteding van deelprojecten in het kader van het Metro Manila Flood Management Project met als hoofddoel het overstromingsbeheer te optimaliseren.

Nieuws

Op 15 en 16 november 2023 vindt in Astana – Kazachstan de internationale expositie “Kaztraffic-2023” plaats. Doel van dit event is buitenlandse bedrijven aan te trekken om de wegeninfrastructuur in dit immense land op een kwaliteitsvolle manier verder uit te bouwen. Geïnteresseerd?

De EU organiseert op 4 oktober om 14u30 CET een webinar over het Latijns-Amerikaanse land Guyana dat behoort tot de snelst groeiende economieën ter wereld. Met deze infosessie wil de EU bedrijven informeren over de opportuniteiten en kansrijke sectoren op die markt; het event dient ter voorbereiding van een groepszakenreis die de EU van 20 tot 22 november organiseert naar Guayana.