U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Bouw’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

FutureBuild is hét jaarlijkse evenement in het Verenigd Koninkrijk gericht op duurzaam bouwen. Het staat bekend als lanceerplatform voor de nieuwste trends en ontwikkelingen in de bouwsector.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Bouw en bouwmaterialen
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van dinsdag 5 maart 2019 tot donderdag 7 maart 2019
Waar
London, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Fietsen wordt alsmaar populairder in Finland. Het land investeert dan ook aanzienlijk in de fietsinfrastructuur in de grote steden, maar ook daarbuiten.

Wil u meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden in Finland, lees dan de studie van ons kantoor in Helsinki.

Vandaag is de bouwsector een van de belangrijkste sectoren in Portugal. De sector draagt ongeveer 1629,40 miljoen euro bij tot het bbp. Voor Portugal is dit een bemoedigend cijfer, rekening houdend met wat het land de voorbije jaren heeft doorstaan.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Het bedrijf Sodrujestvo is een belangrijke holding in Oekraïne en heeft een deel van de haven van Kherson in zijn bezit. Sodrujestvo wil de haven van Kherson renoveren en is op zoek naar personen die hen daarbij kunnen helpen.

Nieuws