U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Automotive’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Marktstudies

Hoe is de stand van zaken van de Industrie 4.0 in Oostenrijk? Wat zijn de belangrijkste thema’s en trends? Wie zijn de belangrijke spelers? Lees het in de studie van ons kantoor in Wenen.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Invoerders van voertuigen in Israël (de zogenoemde parallelinvoerders) zijn op zoek naar een Belgisch autoagentschap dat geïnteresseerd is in samenwerking.
Het gaat, naar schatting, om ongeveer 300 voertuigen (100 luxe voertuigen, 100 middenklasse voertuigen en 100 bedrijfsvoertuigen) - alle nieuw - in het eerste jaar.

Nieuws

MIMS Automechanika blijft de belangrijkste beurs in Rusland voor leveranciers van auto-onderdelen, componenten en accessoires. De in Moskou georganiseerde beurs vierde in 2021 haar 25ste editie. 

In Zuid-Californië staan projecten op stapel om een gigantische hoeveelheid lithium in de ondergrond van de Salton Sea, een opdrogend meer, te ontginnen. Dat kan de basis worden van een grootschalige industriële ontwikkeling daaromheen, met batterijproducenten en constructeurs van elektrische wagens. Nu al wordt gesproken over “Lithium Valley”. Superbelegger Warren Buffett en autoconstructeur General Motors zijn er bij betrokken.