U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Agro-industrie en dieren’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19. Flanders Investment & Trade is voor de eerste maal aanwezig op deze beurs .
Doelsector
Agro-industrie en dieren, biotechnologie, chemie en kunststoffen, machines en voeding en dranken
Doelmarkt
Brazilië
Wanneer
Van dinsdag 3 augustus 2021 tot donderdag 5 augustus 2021
Waar
São Paulo, Brazilië
Organisatie
Flanders Investment & Trade
De Braziliaanse vleesindustrie heeft, ondanks de coronacrisis, niet enkel stand gehouden; de productie wordt er zelfs nog opgevoerd en de voorspellingen zijn veelbelovend. Een bloeiende sector dus, wat mooie kansen biedt voor buitenlandse toeleveranciers. Wil u meer weten over de sector van de pluimvee- en varkenshouderij in Brazilië en de toeleveringsmogelijkheden, neem dan deel aan het webinar dat Flanders Investment & Trade op woensdagnamiddag 10 maart van 14u tot 15u organiseert over dit onderwerp. Op die infosessie verneemt u ook meer over SIAVS, de grootste Braziliaanse vakbeurs in dit segment, waaraan FIT dit jaar deelneemt met een groepsstand.
Doelsector
Agro-industrie en dieren, biotechnologie, gezondheid en farma, machines en voeding en dranken
Doelmarkt
Brazilië
Wanneer
Woensdag 10 maart 2021
Waar
Online
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Ons FIT kantoor in Beijing heeft een marktstudie gemaakt over dierenvoeding in China. In deze marktstudie vindt u een overzicht van de laatste trends in deze sterk groeiende markt met meer informatie over de verkoopkanalen en invoerreglementering alsook de belangrijkste spelers en evenementen in de sector.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Vanaf 01/12/2020 is het dragen van mondkapjes verplicht in alle binnenruimtes zoals: publieke delen van overheidsgebouwen, winkels, tankstations, theaters, horecagelegenheden, luchthavens en stations, ... Updates van de actuele situatie kan u vinden op de website van www.rivm.nl. Er is een aanpassing voor de zakenreiziger (zie verder voorzorgsmaatregelen).

De longziekte COVID-19, veroorzaakt door het SARS-CoV-2 virus, houdt ook in 2021 nog lelijk huis in Oostenrijk. De snel stijgende cijfers en ongerustheid over de dreigende saturatie in de gezondheidszorg, in het bijzonder wat de IZ-beddencapaciteit betreft, noopte de regering tot strengere maatregelen. De lockdown werd in Oostenrijk verlengd tot 7 februari 2021. Vanaf 8 februari worden enkele versoepelingen ingevoerd.