U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Agro-industrie en dieren’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Flanders Investment & Trade tekent present op AgroComplex in Ufa (Rusland). Deze beurs zal zich voornamelijk richten op de agrarische sector en zal worden bijgewoond door een groot aantal industriële professionals uit de agro-industriële complex- en voedselverwerkingssector. De volgende categorieën producten en diensten komen aan bod: transformatieprocessen van het agro-industriële complex; introductie van digitale technologieën in de landbouw; ontwikkeling van de zuivelindustrie; technologische upgrade van de agrarische sector; slimme oplossingen voor veredeling, gewas- en zaadproductie; geavanceerde technologieën voor veeteelt; personeelsopleidingstechnieken en andere diensten met betrekking tot landbouw.
Doelsector
Agro-industrie en dieren, machines, verpakking en voeding en dranken
Doelmarkt
Rusland
Wanneer
Van dinsdag 22 maart 2022 tot vrijdag 25 maart 2022
Waar
Ufa, Rusland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Visserij is in bepaalde Russische regio's traditioneel een belangrijke economische pijler. Het potentieel is ruim aanwezig, maar er moet nog flink wat water door de zee vloeien vooraleer dit ten volle waargemaakt wordt. Interesse om uw netten uit te werpen? Dan brengt deze paper van ons kantoor in Sint-Petersburg u alvast een stukje dichter bij de rijkste visgronden. 

Wist u dat Brazilië het derde grootste aantal huisdieren telt in de wereld? De ganse industrie rond huisdieren (voeding, geneesmiddelen, alles wat met verzorging te maken heeft ...) is er sterk aan het groeien en was in 2020 goed voor een omzet van 6,4 miljard euro, een stijging met 15% t.o.v. 2019. Wil u meer vernemen over deze markt? Lees dan het sectorrapport "The pet sector in Brazil", opgemaakt door het FIT-kantoor in Brazilië.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Op 25 januari 2022 kwam het kabinet Rutte opnieuw samen. Hierbij werd beslist dat alle locaties (horeca, winkels, pretparken, wellness, kapperszaken, bioscopen, theater en musea, sportlocaties, evenementen, ...) opnieuw open mogen, zij het onder voorwaarden. De nieuwe maateregelen gingen in voege op 26 januari 2022. Updates van de actuele situatie kan u vinden op de website van www.rivm.nl.

Op 9 en 10 juni 2022 organiseert U Food een nieuwe editie van de Ukrainian Food Expo in Kyiv. Meer weten? Neem een kijkje naar het aansluitende bericht.