U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Agro-industrie en dieren’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

Gulfood is in het Midden-Oosten de meest toonaangevende vakbeurs voor consumententrends, innovatie, het onthullen van kansen en een echte strijd van smaken. Met 134 000 bezoekers en 5200 exposanten vorig jaar is deze voedingsbeurs echt wereldwijd! Stel uw producten en diensten voor op de groepsstand van Flanders Investment & Trade!

Actie is volzet. Meld u aan voor de wachtlijst.

Doelsector
Agro-industrie en dieren, en voeding en dranken
Doelmarkt
Marokko, Egypte, Saudi-Arabië, Bahrein...
Wanneer
Van maandag 19 februari 2024 tot vrijdag 23 februari 2024
Waar
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Organisatie
Flanders Investment & Trade
In 2024 tekent Flanders Investment & Trade present op het World Agri & Future FoodTech evenement in San Francisco. Het tweedaags evenement is gericht op de uitdagingen in de landbouw- en voedselsector op nieuwe en innovatieve manieren.
Doelsector
Agro-industrie en dieren, biotechnologie en voeding en dranken
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van dinsdag 19 maart 2024 tot woensdag 20 maart 2024
Waar
San Francisco, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

De veeteeltsector in Myanmar is een belangrijke economische pijler en omvat verschillende segmenten, zoals pluimvee, vee en visserij en biedt veel opportuniteiten voor internationale en Vlaamse bedrijven. Interesse? Klik gerust verder voor meer informatie over de mogelijkheden voor Vlaamse bedrijven op de Zuidoost-Aziatische markt.

Zweden heeft een van de grootste populaties paarden in Europa. De paardensport is dan ook een van de meest beoefende en populaire sporten in Zweden. Wilt u meer weten over het belang van deze sector in Zweden? Raadpleeg dan de studie van ons kantoor in Stockholm.

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

De EU organiseert van 20 tot 22 november, in het raam van haar “EU Global Gateway programma”, een groepszakenreis naar Guyana, een klein land in Latijns-Amerika maar één van de snelst groeiende economieën ter wereld. Belgische bedrijven, zowel kmo’s als grote bedrijven, uit de sectoren landbouw, bosbouw, infrastructuur, hernieuwbare energie, de gezondheidszorg en toerisme worden uitgenodigd om aan deze missie aan te sluiten.