U bent hier

Exporteren voor de sector ‘Agro-industrie en dieren’

Specifieke vraag of probleem?

U wenst een antwoord op een vraag of probleem specifiek voor uw bedrijf, product of sector? U heeft import- export cijfers nodig van uw product naar een bepaald land, wenst info over de reglementering op een bepaalde markt?

Stel uw vraag

Blijf op de hoogte

Wil u geen enkel handelsvoorstel, nieuwsbericht of marktstudie missen? Via uw MyFIT account kiest u zelf de sectoren waarover u op de hoogte gehouden wilt worden.

Maak een MyFIT account aan en stel uw voorkeuren in

Acties en events

VIV Asia is het grootste en ook het meest complete Feed to Food evenement in Azië. Ook in 2021 organiseert Flanders Investment & Trade een groepsstand op VIV Asia maar op de nieuwe locatie IMPACT te Bangkok. Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Agro-industrie en dieren
Doelmarkt
Thailand
Wanneer
Van woensdag 10 maart 2021 tot vrijdag 12 maart 2021
Waar
Bangkok, Thailand
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Marktstudies

Handelsvoorstellen en aanbestedingen

Nieuws

Met het ontvangen van de 'Certificates of approval for pork export to Malaysia' kan opnieuw bevroren varkensvlees (versneden vlees en slachtafval) geëxporteerd worden naar Maleisië. Bedrijven met een bestaande licentie moeten goed in het oog houden wanneer deze zou verlopen aangezien minstens 6 maand op voorhand een nieuwe aanvraag moet worden ingevuld en dit niet automatisch wordt verlengd. Nieuwe bedrijven moeten via FAVV een aanvraag tot erkenning indienen.

De beurs Flowers vond dit jaar plaats in het Crocus Expo aan de rand van Moskou van 8 tot 10 september en is één van de eerste beurzen die na het begin van de corona-epidemie in Moskou eind maart 2020 fysiek plaatsvond.