U bent hier

Beursdeelname ‘House 1 - Riga’

Waarom deelnemen ?

Flanders Investment & Trade voorziet kosteloos een infostand op House 1 die kan gebruikt worden als centraal onthaalpunt. 

Wat
Beursdeelname en Onthaalstand
Doelsector
Bouw en bouwmaterialen
Doelmarkt
Letland
Wanneer
Van donderdag 14 maart 2019 tot zondag 17 maart 2019
Waar
Riga, Letland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen ?

Flanders Investment & Trade voorziet kosteloos een infostand op House 1 die kan gebruikt worden als centraal onthaalpunt. 
House 1 in Riga is een belangrijke beurs voor het zoeken naar nieuwe business opportuniteiten en specialisten in de bouwsector en andere gerelateerde industrieën. Naast het  professioneel advies, biedt de beurs nieuwe producten en ontwikkelingstrends aan. Elke belanghebbende die een huis bouwt of dit van plan is,  krijgt de kans om kennis te maken met het brede spectrum van producten.  Teneinde tegemoet te komen aan de uiteenlopende vereisten van de bezoekers en de exposanten wordt "Maja I" verdeeld : er zal er een speciaal programma worden georganiseerd voor professionelen en voor het grote publiek. Specialisten kunnen hun kennis delen tijdens seminaries die door de beurs worden georganiseerd.

Ons aanbod :

  • U hoeft zelf niet naar het buitenland af te reizen
  • Wij behartigen uw belangen aan de hand van de ons toegestuurde productcatalogi (details ivm de verzending volgen later).
  • Onze lokale vertegenwoordiger zorgt voor de permanentie ter plaatse en bezorgt u achteraf feedback.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Linda Huybrecht:
E: linda.huybrecht@fitagency.be
T: +32 2 504 88 37