U bent hier

Groepszakenreis ‘Nigeria’

FIT organiseert voor het eerst sinds 5 jaar opnieuw een zakenreis naar Nigeria, nu de economie na enkele woelige jaren opnieuw sterk aantrekt.​ Het Afrika Platform van de Associatie Universiteit Gent (GAP) is co-organisator van de zending.

Wat
Groepszakenreis
Doelmarkt
Nigeria
Wanneer
Van zondag 10 november 2019 tot vrijdag 15 november 2019
Waar
Lagos, Abuja, Nigeria
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Ghent Africa Platform (University Ghent).

De politieke en macro-economische omgeving in Nigeria is stabiel en voor de komende jaren wordt een gestage groei verwacht. De overheid engageert zich meer dan ooit om de economie te diversifiëren en lokaal toegevoegde waarde te creëren. Heel wat Nigeriaanse zakenmensen zijn in het buitenland opgeleid en gaan bijzonder professioneel te werk. De gemiddelde Nigeriaan heeft een rechttoe-rechtaan aanpak. Met bijna 200 miljoen inwoners is één op de vier Afrikanen bezuiden de Sahara Nigeriaan.

Voor wie?

Aangezien het event wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het Afrika Platform van de Associatie Universiteit Gent (GAP), richt de zending zich uitdrukkelijk niet alleen op bedrijven, maar ook op universiteiten, onderzoekscentra, ontwikkelingsinstellingen en ngo's. FIT heeft sinds kort een antenne in Lagos, die u kan helpen bij de voorbereiding van uw deelname en ter plaatse b2b-meetings voor u zal organiseren, als u dat wenst.

Programma

De zending heeft voornamelijk plaats in Lagos, het commerciële hart van het land. Optioneel heeft u de mogelijkheid om ook Abuja te bezoeken, waar de ministeries en overheidsinstellingen zijn gevestigd, evenals de lokale kantoren van internationale instellingen zoals de Wereldbank, de Afrikaanse Ontwikkelingsbank, de Europese Commissie …. In beide steden worden b2b-meetings georganiseerd.

Het Afrika Platform van de Associatie Universiteit Gent (GAP)​ richt zich op de samenwerking tussen academici, onderzoeksinstellingen en ondernemingen op het vlak van landbouw, food-processing en gezondheid van dier en mens. Het GAP organiseert enkele 'side-events', gericht op landbouw, gezondheid, onderwijs en onderzoeksinstellingen.

Deelnameprijs

De basisprijs van 400 euro (200 euro voor een tweede deelnemer) geldt enkel als FIT voor u geen b2b-meetings dient te organiseren. Als u een afsprakenprogramma wil, is de deelnameprijs 600 euro (300 euro voor een tweede deelnemer). Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen.

Bijkomende informatie

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Johan Malin:
E: johan.malin@fitagency.be
T: +32 2 504 87 58