U bent hier

Groepszakenreis ‘Sport, Media & Entertainment USA - LA & Atlanta’

Als er één land is waar "entertainment", "media" en "sport" koningen zijn en dus enorm winstgevend, dan zijn het de VS wel. FIT organiseert een handelsmissie naar LA en Atlanta, zodat Vlaamse bedrijven deel kunnen uitmaken van deze steeds groeiende en fascinerende sectoren. 

Wat
Groepszakenreis
Doelsector
Bouw, bouwmaterialen, consultancy en diensten, ict, media en communicatie, onderwijs en vrije tijd en sport
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van dinsdag 1 oktober 2024 tot donderdag 31 oktober 2024
Datum onder voorbehoud!
Waar
Los Angeles & Atlanta, Verenigde Staten
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Als er één land is waar "entertainment", "media" en "sport" koningen zijn en dus enorm winstgevend, dan zijn het de VS wel. Al tientallen jaren lopen de VS voorop met alles in deze sectoren, van film tot muziek, van nieuws tot sport, van themaparken tot horeca, van huisvesting tot het bouwen van metro's en snelwegen.     

De entertainment- en sportsector groeien en ontwikkelen zich voortdurend, met streamingdiensten, AI, digitale technologie, ... en nieuwe manieren om van film, tv, sport en horeca te genieten. Evenementen zoals het WK 2026 en de Olympische Spelen 2028 in LA openen de deuren naar nieuwe ideeën en talenten, en naar samenwerkingen met bedrijven over de hele wereld, ook uit Vlaanderen. Het is ook duidelijk dat infrastructuurprojecten in verband met sport, media en entertainment hoog op de radar staan. Meer nog: de Bipartisan Infrastructure Deal zal Amerika's wegen, bruggen en spoorwegen herbouwen, de toegang tot schoon drinkwater uitbreiden, de toegang tot snel internet verzekeren, de klimaatcrisis aanpakken en investeren in gemeenschappen (huisvesting, ...). 

FIT organiseert een handelsmissie naar LA en Atlanta, zodat Vlaamse bedrijven deel kunnen uitmaken van deze steeds groeiende en fascinerende sectoren. 

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.

Schrijf u ook in voor

Ook in 2024 zal Flanders Investment & Trade opnieuw aanwezig zijn op de Game Developers Conference (GDC) in het Moscone Center in San Francisco , Californië (18-22/3/2024). Na Gamescom de tweede grootste professionele game beurs ter wereld, waar GDC een grotere focus legt op B2B networking onder de developers . GDC typeert zich enerzijds door showcasing van games/producten en anderzijds door interessante, high end lectures, roundtables en symposia rond game development.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelsector
Grafische industrie, ict en media en communicatie
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 18 maart 2024 tot vrijdag 22 maart 2024
Waar
San Francisco, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade