U bent hier

Webinar ‘Innovation landscape in Singapore - innovation challenges’

Schaal je business internationaal @ Singapore! De ideale tech-hub om internationaal door te breken en de toegangspoort tot de Aziatische markt. Tijdens deze gratis infosessie ontdek je alles over de opportuniteiten in Singapore.

Wat
Seminarie / Infosessie
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Singapore
Wanneer
Dinsdag 26 maart 2024
Waar
Online
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

De laatste decennia groeide Singapore uit tot één van de belangrijkste ecosystemen in de tech-wereld. Waaraan heeft het dat te danken? Doorgedreven ondersteuning van de overheid, een economie die kan tellen als de meest innovatieve van Azië, en het hoge scholingsniveau van héél wat jonge talenten. Dat maakt van Singapore de gedroomde toegangspoort tot de Aziatische markt. 

Maar hoe begin je daar als Vlaamse start-up aan? Hoe werkt je go-to-market? Wat met culturele verschillen, sales of financiering? Hoe kom je aan partnerships? Deze sessie geeft je al een pak antwoorden en biedt de mogelijkheid om extra vragen te stellen aan onze experts. 

Tijdens deze online infosessie, die we jou samen met VOKA aanbieden, maak je kennis met Singapore als tech-bestemming dankzij boeiende keynotes van Kim Demeyer, Singapore-kenner bij Flanders Investment & Trade en van Enterprise Singapore, de overheidsinstelling die start-ups ondersteunt. Enterprise Singapore licht ook SWITCH (The Singapore Week of Innovation and Technology) toe en welke opportuniteiten er hier voor jou liggen.

Ervaring uit de eerste hand krijg je van Ruben Verplancke, die vorig jaar met zijn start-up Sealution een straffe deal sloot in Singapore.

Programma: 26 maart 2024 van 12:00 tot 13:30 (Belgische tijd)

  • Verwelkoming door Flanders Investment & Trade
  • Verwelkoming door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
  • Keynote Kim Demeyer, FIT Singapore: innovation landscape in Singapore, opportunities and business culture
  • Testimonial Ruben Verplancke, co-founder van Sealution
  • Keynote Enterprise Singapore, SWITCH
  • Toelichting Tech@venture door Lien Vanreusel, adviseur starters & scale-ups bij Voka-Kamer van koophandel Antwerpen-Waasland

Prijzen

  • Uw deelname is gratis

Nog vragen?

Contacteer Van der Linden Marc:
E: marc.vanderlinden@fitagency.be
T: +32 3 203 55 76