U bent hier

Beursdeelname ‘World Agri & Future FoodTech - San Francisco’

De World Agri-Tech Summit (19-20 maart) en Future Food-Tech (21-22 maart) conferenties in San Francisco, USA, zijn dé jaarlijkse meeting spots voor Amerikaanse en globale innovatieve spelers in landbouw- en voedingstechnologie


Founders, corporates, investeerders en experten komen er samen voor het uitwisselen van nieuwe inzichten & technologieën, connecteren met partners, opstarten van nieuwe samenwerkingen en ontmoeten van nieuwe klanten in een van de vele gespecialiseerde workshops & sessies, netwerkevents en 1-on-1 meetings.

Wat
Beursdeelname, Onthaalstand en Ontmoetingspunt
Doelsector
Agro-industrie en dieren, biotechnologie en voeding en dranken
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van dinsdag 19 maart 2024 tot vrijdag 22 maart 2024
Waar
San Francisco, Verenigde Staten
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

Neem samen deel met FIT aan deze summits, krijg een diepgaander en up-to-date inzicht in de laatste nieuwe trends & ontwikkelingen in de USA en wereldwijd en ontmoet er meer dan 2.000 Amerikaanse en internationale leiders, vernieuwers en beslissers uit de voedings- en agro-industrieën tijdens de vele break-out sessies, startup pitches, investeerders sessies, live demos en vele andere netwerk opportuniteiten.


Dankzij het 1-on-1 partnering systeem en de toegewijde meetings hubs op de conferenties kan je ook vrij eenvoudig meetings opzetten met potentiële klanten, partners en/of investeerders.


Two must-attend events for everyone interested in how the agro and food tech innovation landscapes are evolving in the US and worldwide and where the investment deals are flowing!

Ons aanbod
FIT is aanwezig met een Meeting Point.

  • U gebruikt de FIT stand als uitvalsbasis tijdens uw deelname aan de conferentie (op afspraak = geen eigen standruimte).
  • Uw logo wordt vermeld op de FIT stand.
  • Toegang tot alle randactiviteiten van FIT.
  • Toegang tot het online platform en vermelding in de beurscataloog (als co-exhibitor).
  • 1 Summitpas inbegrepen + 20% korting op extra Summit passen.

Prijzen

Voor kmo's*: Voor grotere ondernemingen:
Prijs Ontmoetingspunt€ 2.500€ 5.000

(*) Volgens de Europese basisdefinitie is een 'kmo' een onderneming die maximaal 250 werknemers in dienst heeft en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro of een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro realiseert.