U bent hier

Beursdeelname ‘Alimentaria - Barcelona’

Dit jaar tekent Flanders Investment & Trade opnieuw present op Alimentaria, de belangrijkste voedingsbeurs van Zuid-Europa.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Spanje
Wanneer
Van maandag 18 maart 2024 tot donderdag 21 maart 2024
Waar
Barcelona, Spanje
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?
Alimentaria vindt plaats van 18 tot 21 maart 2024 in de Gran Via Venue, Barcelona. De beurs biedt een uitstekende gelegenheid om uw producten voor te stellen aan een professioneel publiek, om te netwerken en om op de hoogte te blijven van de laatste trends.


BELANGRIJK EN NIEUW IN 2024!
Vanaf 2024 willen wij op onze groepsstanden extra aandacht besteden aan nieuwe deelnemers. Voor hen zullen op Alimentaria 2024 een aantal plaatsen vrijgehouden worden.
Onder nieuwkomers verstaan wij Vlaamse bedrijven (kmo’s) die voor het eerst deelnemen of niet deelgenomen hebben aan de vijf laatste edities van deze beurs. Zij kunnen bij hun eerste deelname genieten van een voordeeltarief. 
Als bij het afsluiten van de inschrijvingen blijkt dat de voorbehouden plaatsen niet volledig worden ingevuld, zullen deze alsnog worden vrijgegeven t.b.v. andere gegadigden.
Opgelet ! De toewijzing van de standlocaties gebeurt i.f.v. de chronologische volgorde van de inschrijvingen per bedrijfscategorie (nieuwkomers vs. andere bedrijven). In dat verband verwijzen wij u graag ook naar de vernieuwde deelnemingsvoorwaarden.

Prijzen

Voor kmo's*: Voor grotere ondernemingen:
Prijs Hoekstand (per m²)€ 520€ 600
Prijs Rijstand (per m²)€ 470€ 550
co-exhibitor fee€ 150€ 150

(*) Volgens de Europese basisdefinitie is een 'kmo' een onderneming die maximaal 250 werknemers in dienst heeft en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro of een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro realiseert.

Nog vragen?

Contacteer De Smedt Wendy:
E: wendy.desmedt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 73