U bent hier

Beursdeelname ‘IBC - Amsterdam’

Het International Broadcasting Convention, beter bekend als het IBC, is een jaarlijkse conferentie en beurs voor professionals die zich bezighouden met het creëren, beheren en leveren van elektronische media en entertainment. Deze conferentie wordt gehouden in de Amsterdam RAI.
Reeds voor de zevende maal op rij organiseert Flanders Investment & Trade een groepsstand op IBC Amsterdam, in samenwerking met Medianet Vlaanderen.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
ICT en media en communicatie
Doelmarkt
Nederland
Wanneer
Van vrijdag 9 september 2022 tot maandag 12 september 2022
Waar
Amsterdam, Nederland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen ?

IBC staat bekend als het internationale mekka voor (elektronische) media en entertainment.

IBC wordt bovendien omkaderd door diverse randactiviteiten, zoals congressen en workshops waar o.m. de nieuwste sectortrends worden besproken.

Ons aanbod:

Neem deel aan onze groepstand en geniet van volgende voordelen:

  • u ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs;
  • u kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals onthaalruimte, keuken en bar;
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten;
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs.

Corona info: 

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde “corona Exit-plan” (en meer specifiek het ‘Reboot your Export’-pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijke marketingtool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het postcoronatijdperk. Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een korting zal aanbieden op de deelnameprijs (enkel voor kmo’s), die reeds automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 2 maanden na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.