U bent hier

Beursdeelname ‘ENLIT EUROPE - Frankfurt’

Enlit Europe, de voormalige European Utility Week en POWERGEN Europe, is dé ontmoetingsplaats voor alles wat te maken heeft met slimme energie.

Wat
Beursdeelname, Groepsstand en Product Sample Booth
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van dinsdag 29 november 2022 tot donderdag 1 december 2022
Waar
Frankfurt, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

Slimme energie is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Op Enlit Europe gaat men op zoek naar de allerlaatste oplossingen voor duurzame energie.
Investeren in slimme energie is investeren in onze toekomst.

In samenwerking met Flux 50 organiseert Flanders Investment & Trade een groepsstand (inclusief Product Sample Booth) op Enlit Europe. Via onze groepsstand/PSB kan men ook deelnemen aan de conferenties.

Ons aanbod

Neem deel aan onze groepsstand/PSB en geniet van volgende voordelen: 

Groepsstand

  • u ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs;
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten;
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs;
  • u kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals keuken en onthaalruimte.

PSB (product sample booth)

  • u vaardigt voor een beperkt bedrag iemand af die er uw brochures, producten of stalen presenteert;
  • wij verzorgen het onthaal en richten de stand in.

Corona info

• In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde “corona Exit-plan”  (en meer specifiek het ‘Reboot your Export’-pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijke marketingtool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het postcoronatijdperk. Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs (enkel voor kmo’s), die reeds automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.

• Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT, en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event). Daarnaast heeft u, overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.