U bent hier

Beursdeelname ‘All Energy Australia - Melbourne’

All Energy Australia (AEA) is een belangrijke beurs voor hernieuwbare energie in het algemeen.
Clean energy zit in de lift, vooral gezien de geopolitieke evoluties van de laatste maanden.
De Australische regering werkt aan een energietransitie van fossiele brandstof (steenkool en gas) naar hernieuwbare energie. In het verleden was de overheid vooral gefocust op grootschalige projecten rond zonne- en windenergie op het land, maar de laatste jaren is groene waterstof steeds belangrijker geworden. Bovendien keurde de federale overheid onlangs een wetgeving goed voor de ontwikkeling van windparken op zee.

Wat
Beursdeelname, Onthaalstand en Product Sample Booth
Doelsector
Bouw, energie, machines en milieu
Doelmarkt
Australië
Wanneer
Van woensdag 26 oktober 2022 tot donderdag 27 oktober 2022
Waar
Melbourne, Australië
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met agoria en De Blauwe Cluster.

Waarom deelnemen?

 • AEA is een jaarlijkse beurs voor alles wat met hernieuwbare energie te maken heeft. In 2019 verwelkomde deze fysieke beurs meer dan 290 exposanten en meer dan 10.000 bezoekers uit voornamelijk de volgende sub-sectoren: solar power, energy management, energy efficiency en energy storage.
 • Deelnemen aan AEA 2022 is een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen, de markt te verkennen en uw bestaande contacten te verstevigen.
 • Gelijktijdig met AEA vindt ook Waste Expo Australia plaats: Vlaamse bedrijven uit deze sector worden ook uitgenodigd om aan deze actie deel te nemen.

Ons aanbod

FIT zal hier aanwezig zijn met een PSB (Product Sample Booth) en onthaalstand.

Product Sample Booth
 • U deelt een stand met andere exposanten.
 • U heeft een beperkte oppervlakte (max 3m²).
 • U beschikt over een infotoog, barkruk, brochurerek en poster.
 • U vaardigt voor een beperkt bedrag iemand af naar All Energy Australia die er uw brochures, producten of stalen presenteert.
 • Wij verzorgen het onthaal en richten de stand in.
Onthaalstand
 • Deelname is gratis
 • U hoeft zelf niet af te reizen, FIT Melbourne vertegenwoordigt u graag
 • Wij behartigen uw belangen aan de hand van het ons aangeleverde digitale promomateriaal (flyers, catalogi, posters, video etc.). Zo hoeft u geen hoge verzendingskosten te betalen
 • Wij bezorgen u achteraf de feedback

Corona info

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde "corona Exit-plan" (en meer specifiek het 'Reboot your Export'-pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijke marketingtool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het postcoronatijdperk . Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs (enkel voor kmo's), die automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.
 
Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT, en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event). Daarnaast heeft u, overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Gelieve de website van de Australian Border Force te raadplegen voor de meest recente stand-van-zaken betreffende COVID-19-restricties aan de internationale grens en in de deelstaat Victoria. De situatie kan op korte tijd snel veranderen.

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Baeyens Frank:
E: frank.baeyens@fitagency.be
T: +32 2 504 88 49

Schrijf u ook in voor

Is Australië nog een nieuwe markt voor u? Ontdek er de mogelijkheden voor uw bedrijf! Een grondige voorbereiding alvorens deze markt te betreden, is zeker geen overbodige luxe. Daarom organiseren Flanders Investment & Trade (FIT) en Voka Vlaams-Brabant het begeleidingstraject Start2Export2 Australië.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelmarkt
Australië
Wanneer
Van vrijdag 21 oktober 2022 tot zondag 30 oktober 2022
Waar
Sydney, Melbourne, Australië
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Voka KvK Vlaams-Brabant.