U bent hier

Tasting event ‘Korea Hybrid Food Fair - Seoel’

Stel nu uw producten voor aan aankopers in Zuid-Korea tijdens deze hybrid food fair in Seoel.

Wat
Trefdag
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Zuid-Korea
Wanneer
Woensdag 12 oktober 2022
Waar
Zuid-Korea
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Veel buitenlandse aankopers en importeurs uit de voedingssector kijken er naar uit om nieuwe leveranciers te vinden en nieuwe producten en trends in de sector te ontdekken. En u wilt uw export boosten, maar corona is nog altijd een verstorende factor in de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten tijdens beurzen en andere events?

Dat treft! Flanders Investment & Trade matcht graag de noden van de aankopers met uw exportplannen en organiseert daartoe op 12 oktober 2022 een hybride trefdag in Seoel (Zuid-Korea)!

Hoe gaan we te werk?

FIT-Seoel heeft in de voedingssector heel wat contacten met importeurs/distributeurs, e-commerce spelers en warenhuisketens. We zullen deze aankopers uitnodigen op een mini-food-fair waar ze kennis kunnen maken met de producten van de Vlaamse bedrijven. Na de mini-food-fair brengen wij de Koreaanse aankopers in contact met die Vlaamse bedrijven waarin ze interesse hebben.

  • U schijft zich online in voor 4 september, vult de vragenlijst in en bezorgt ons een gedetailleerd profiel van uw bedrijf d.m.v. een promotekst.
  • Online praktische infosessie: 6 september 09:00u (Belgische tijd) 
  • U bezorgt FIT-Seoel productstalen voor de tasting tijdens de mini food fair.
  • Online promotieplatform: gefinaliseerd 12 september waarna de uitnodigingscampagne naar de lokale aankopers start
  • Op basis van uw profiel gaan onze collega’s van FIT-Seoel, op zoek naar mogelijke aankopers
  • 12 oktober: voorstelling van uw bedrijf en uw producten door onze collega's in Seoel aan Zuid-Koreaanse aankopers tijdens de mini food fair
  • Bij interesse van een aankoper zal FIT een online meeting tussen uzelf en de aankoper opzetten (wordt georganiseerd na de presentatie – tasting).
    • Indien u ook deelneemt aan de prinselijke missie naar Japan 5-9 dec. 2022 en u overweegt een tussenstop in Korea, dan kunnen deze online meetings vervangen worden door live ontmoetingen.

Meer informatie over het programma, digitale catalogus, stalen en brandingmateriaal vindt u in het bijgevoegde document.

Aarzelt u nog? Neem contact met mevr. Michèle Surinx - michele.surinx@fitagency.be, ons FIT-kantoor in Seoel - seoul@fitagency.com (enkel Engels) of Kristof Cuvelier - kristof.cuvelier@fitagency.be  en stel uw vragen.

Zeker lezen:

De marktstudie ‘De voedingssector in Zuid-Korea’ van ons FIT-kantoor in Seoel. Deze studie bevat eveneens de lijst met plantaardige en dierlijke producten waarvan de import verboden is. Raadpleeg deze zeker alvorens in te schrijven.

Deze actie vindt plaats met respect voor lokale verplichtingen en maatregelen in kader van corona. Wanneer hieraan niet langer voldaan kan worden, kan de actie uitgesteld of geannuleerd worden

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Surinx Michèle:
E: michele.surinx@fitagency.be
T: +32 2 504 87 91