U bent hier

Groepszakenreis ‘Nigeria’

FIT zet sedert 8 jaar sterk in op Nigeria. We sloten er een contract af met een lokale antenne en organiseren er in oktober 2022 onze derde zending sinds 2014. In 2021 dienden we het luik Nigeria van de FIT-zending naar Ghana en Nigeria te laten vallen wegens de strenge Covid-regels, dit jaar maken we graag een inhaalbeweging. Het land is immers de grootste afzetmarkt van Vlaanderen in Subsahara Afrika - de tweede grootste indien men afgewerkte olieproducten uitsluit. 

Wat
Groepszakenreis
Doelmarkt
Nigeria
Wanneer
Van zondag 16 oktober 2022 tot vrijdag 21 oktober 2022
Waar
Abuja, Lagos, Nigeria
Organisatie
Flanders Investment & Trade

De delegatie doet eerst Abuja aan, daarna Lagos. Voor wie geïnteresseerd is in de federale overheid of een bezoek aan een multilaterale instelling (Wereldbank, Afrikaanse ontwikkelingsbank, Europese Unie,...), is het luik Abuja onmisbaar, en we organizeren er ook B2B. De commerciële hoofdstad van Nigeria is Lagos, de focus van de B2B liggen dan ook daar. Nochtans zullen we ook daar contacten met de regionale overheid organiseren, aangezien de overheid van Lagos zich laat opmerken door een jeugdige dynamiek.

Wil je meer weten over de Nigeriaanse markt, dan kan je onze landenpagina's raadplegen, of de opname van het webinar bekijken dat we organiseerden in juni 2021 n.a.v. de in dat jaar geplande zending naar Ghana en Nigeria: Webinar “Zakelijke mogelijkheden in Ghana en Nigeria” - YouTube. 

Bijkomende informatie

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Mattens Steve:
E: steve.mattens@fitagency.be
T: +32 2 504 87 65