U bent hier

Beursdeelname ‘Singapore Airshow - Singapore’

Uw veiligheid en gezondheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

De Singapore Airshow is veruit de belangrijkste internationale lucht- en ruimtevaartbeurs in de Asia-Pacific regio en een uitgelezen forum om kennis te maken met de talrijke mogelijkheden van de snelgroeiende Aziatische luchtvaartindustrie. De beurs biedt zeer interessante netwerkopportuniteiten voor luchtvaartbedrijven die de Aziatische markt actief willen bewerken en/of op zoek zijn naar lokale partners. De volgende editie van dit tweejaarlijkse event gaat door van 15 t.e.m. 20 februari 2022 in het Changi Exhibition Centre te Singapore.

Na de last minute annulatie van de Belgische deelname aan de editie 2020 (omwille van Covid-19) zullen FIT, Agoria/FLAG, Awex & Skywin in 2022 opnieuw van de partij zijn met een 'Belgian Aerospace' paviljoen.

Wat
Beursdeelname, Groepsstand en Product Sample Booth
Doelsector
Lucht- en ruimtevaart
Doelmarkt
Singapore
Wanneer
Van dinsdag 15 februari 2022 tot vrijdag 18 februari 2022
Waar
Singapore, Singapore
Organisatie
Flanders Investment & Trade

FIT biedt opnieuw twee formules aan : de PSB (product sample booth) en individuele modules (op aanvraag).

Neem deel aan onze groepsstand/product sample booth en geniet van volgende voordelen:

  • U ontvangt uw prospecten en klanten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs;
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten;
  • U kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs;
  • U kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals bar, keuken en onthaalruimte (lounge);
  • Afhankelijk van de mogelijkheden organiseert FIT in de marge van de beurs een aantal professionele netwerkactiviteiten.

Opgelet ! FIT focust enkel op civiele toepassingen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel reageren is de boodschap.

BELANGRIJKE INFO : momenteel geldt omwille van de pandemie een verplichte quarantaine voor buitenlandse zakenlui. Enkele landen zijn hier intussen van vrijgesteld, maar België is voorlopig nog niet toegevoegd aan de zgn. 'vaccinated travel lane' die is opgesteld door de Singaporese overheid. Samen met onze lokale collega's houden wij de verdere evolutie van de toestand in Singapore nauwlettend in het oog. Een volwaardige deelname blijft onze eerste intentie. Zo nodig voorzien wij een alternatief. Wij houden u verder op de hoogte. 

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Baeyens Frank:
E: frank.baeyens@fitagency.be
T: +32 2 504 88 49