U bent hier

Trefdag ‘Persactie i.k.v. Biofach’

De vakbeurs Biofach in Nürnberg werd omwille van de Covid-19 pandemie omgezet in een digitale editie. In 2022 hopen we samen met u opnieuw aanwezig te kunnen zijn op de fysieke editie. Intussen willen we de Vlaamse fabrikanten van bio-voedingsproducten extra ondersteunen met een bijkomende actie. 

Speciaal voor de Vlaamse bio-voedingsfabrikanten met interesse in de Duitse markt organiseert FIT in de maand oktober 2021 een persactie in het Duitstalige BioPress. 

BioPress is het eerste bio-vaktijdschrift in Duitsland en bestaat sinds 1994.  Het gedrukte vaktijdschrift, met een oplage van bijna 20.000 exemplaren, wordt verdeeld onder levensmiddelen-handelaren (grote en kleine), biowinkels, producenten, groothandels, e.a. Tegelijk is het tijdschrift ook online ter beschikking (via de website).  Op Anuga organiseert BioPress het onderdeel ‘Anuga Organic Market’ , naast vele andere bio-gerelateerde activiteiten.  

Via een advertentie en artikel in BioPress wordt de Vlaamse biosector in de spotlights geplaatst. Met een QR-code in de advertentie zal er een directe doorverwijzing zijn naar het digitaal event platform dat FIT speciaal voor deze actie aanmaakt en waarop elke deelnemende firma afzonderlijk belicht wordt. 

Deadline inschrijvingen is 15/04/2021. Deelname is gratis. 

Wat
Trefdag
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van vrijdag 1 oktober 2021 tot zondag 31 oktober 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
online, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

BELANGRIJK !

BioPress zal uit de lijst van deelnemers nog een selectie maken van bedrijven die ze -indien de situatie het toelaat- graag persoonlijk komen interviewen aan het begin van de zomer en nadien ook de nodige aandacht zullen geven in het vakblad. Aan deze vooraf geselecteerde bedrijven zal, indien zij voldoen aan de selectievoorwaarden (*) en akkoord gaan met deze bijkomende 'exposure', een kleine fee van 100€ worden gevraagd. Verdere info hierover volgt zodra beschikbaar.

(*) Voorwaarden voor selectie :

- productie in Vlaanderen / product als Vlaams in de markt zetten,

- bij voorkeur beschikken over een 'unique selling proposition' (USP)

- actief zijn op of interesse hebben voor de Duitse markt, 

- beschikken over de nodige biocertificaten,

- bereid zijn om later dit jaar een journalist van BioPress te ontvangen.

De finale selectie gebeurt door de redactie van het vakblad BioPress.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Kestens Bea:
E: bea.kestens@fitagency.be
T: +32 9 276 19 30