U bent hier

Promotieactie ‘Zoetwaren DACH’

De annulatie van de vakbeurs ISM in Keulen heeft een grote impact op onze Vlaamse zoetwarenbedrijven. Om de sector een duwtje in de rug te geven lanceert FIT nu een aantal alternatieve acties.

Specifiek voor de Duitstalige markt zal in het voorjaar van 2021 een gerichte mailing worden gestuurd naar de belangrijkste aankopers in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH regio) , waarvoor de deelnemende bedrijven vooraf ook een aantal productstalen kunnen aanleveren. Bij concrete interesse vanwege de aankopers kunnen eventueel (digitale) B2B worden georganiseerd, met de hulp van de lokale FIT kantoren.

Deze actie, die openstaat voor alle zoetwarenbedrijven (wel enkel droge voeding) met interesse voor de Duitstalige markt,  zal worden gelanceerd in januari 2021 , de mailingcampagne in de betrokken landen wordt gepland in maart 2021. Deelname zal mogelijk zijn mits betaling van een kleine fee. Verdere informatie, o.a. i.v.m. het aanleveren van productstalen (enkel droge voeding), volgt zodra beschikbaar.

Wat
Trefdag
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk
Wanneer
Van maandag 15 maart 2021 tot donderdag 15 april 2021
Waar
Online, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Doelgroepen :

in Duitsland zal de mailingcampagne gericht zijn op een selectie van de belangrijkste zelfstandige levensmiddelenhandelaars (zelfstandige supermarkteigenaren). Zo vermijden we mogelijks concurrentiële contacten bij distributeurs of bij de aankoopcentrales van de supermarktketens.

In Oostenrijk zal de mailing gericht worden t.a.v. retailers met beslissings-/aankoopcentrum in Oostenrijk, tevens naar importeurs/distributeurs van zoetwaren. Het betreft een mature markt en aankopers zijn dan ook a priori geïnteresseerd in producten die nog niet of nauwelijks op de markt zijn. 

In Zwitserland bestaat de doelgroep uit een mix van retailers (enkel top-segment) en distributeurs die verdelen naar specifieke kanalen (HoReCa en speciaalzaken).  

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Vleminckx Kurt:
E: kurt.vleminckx@fitagency.be
T: +32 2 504 88 03