U bent hier

Webinar ‘Access2Markets: de nieuwe online databank met een schat aan informatie voor exporteurs’

Wegens grote interesse in dit event, is de inschrijvingslimiet bereikt.  Meld u nog aan via de wachtlijst en dan ontvangt u achteraf de opname en presentaties van het webinar.

Access2Markets is een nieuwe tool van de Europese Commissie waarmee u alle informatie rond de export (en import) van goederen en diensten voor meer dan 120 markten buiten de EU kan terugvinden op één plaats. Ontdek tijdens dit webinar hoe u deze tool kan gebruiken om uw export te vereenvoudigen.

Wat
Seminarie / Infosessie
Wanneer
Dinsdag 19 januari 2021
Waar
Online, we bezorgen u een link na inschrijving
Organisatie
Flanders Investment & Trade

FIT, het Enterprise Europe Network, AWEX, Hub.Brussels en de FOD Buitenlandse Zaken nodigen u op dinsdag 19 januari van 10 tot 11 uur uit voor een webinar waarin we de nieuwe tool Access2Markets toelichten. Dit portaal maakt het voor kmo’s makkelijker om alle informatie omtrent export buiten de EU op één plaats terug te vinden. Op basis van uw productcode en land van bestemming komt u meer te weten over de geldende invoertarieven, oorsprongsregels, specifieke procedures en formaliteiten, en nog veel meer.

Het webinar wordt ingeleid door Denis Redonnet, Chief Trade Enforcement Officer bij de Europese Commissie. Daarna licht Nina Baumeister uit hoe u Access2Markets kan gebruiken om alle informatie voor export buiten de EU terug te vinden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Bliki Ilke:
E: ilke.bliki@fitagency.be
T: +32 2 504 88 21