U bent hier

Webinar ‘Zakendoen met de Aziatische Ontwikkelingsbank in COVID-19 tijden’

In het kader van de coronacrisis worden bestaande en nieuwe middelen ingezet door de verschillende multilaterale ontwikkelingsbanken. De Aziatische ontwikkelingsbank vormt hier geen uitzondering op en dit biedt uiteraard mogelijkheden voor Vlaamse KMO's.

Met deze online infosessie worden de krachtlijnen toegelicht van hoe u als bedrijf kan inspelen op deze nieuwe mogelijkheden.

Wat
Trefdag
Wanneer
Woensdag 25 november 2020
Waar
Online, we bezorgen u een link na inschrijving
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met AWEX en HUB Brussel.

Kom te weten hoe u in deze COVID-19-tijden zaken kan doen met de Aziatische Ontwikkelingsbank (ADB).

Tijdens het webinar krijgt u een zicht op de tenders die door de ADB worden gelanceerd en in welke mate u hier kan aan deelnemen. U verneemt hoe u tijdig op de hoogte kan komen en waar u zeker op moet letten bij het uitschrijven van voorstellen om uw kansen om contracten te winnen te verhogen. Er zal zowel dieper ingegaan worden op de mogelijkheden voor consultants als die voor ondernemingen die goederen en diensten kunnen aanleveren.

Er zal een speciale focus liggen op projecten en bijgevolg zakelijke opportuniteiten in de energie en Health(care) sectoren. Uiteraard zal de impact van COVID-19 op de werking en de aanbestedingsprocedures van de ABB in de schijnwerpers geplaatst worden.

Verschillende specialisten van de hoofdzetel van de Aziatische Ontwikkelingsbank in Manila zullen tijdens die webinar toelichting geven over de nieuwe zakelijke mogelijkheden.

De infosessie heeft plaats op woensdag 25/11 om 9u30, Belgische tijd. Wij voorzien in totaal 2 uur, er zal voldoende tijd worden voorbehouden voor vragen. U kan inschrijven tot en met 20/11. Enkele dagen voor het webinar krijgt u de link naar de Zoom meeting doorgestuurd. U kan daarin ook nog aangeven met wie u bij de ADB op een later tijdstip een individuele meeting wenst na het Webinar.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Geys Arnout:
E: arnout.geys@fitagency.be
T: +32 2 504 87 96