U bent hier

Beursdeelname ‘Vitafoods - Genève’

Update 19/11/2020 : vanwege Covid-19 wijzigen volgend jaar zowel de data als het format van de vakbeurs Vitafoods Europe. Er wordt gekozen voor een hybride event, met een fysieke beurs 5-7 oktober 2021 en (parallel) een virtuele editie 4-8 oktober 2021. Voor verdere toelichting kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT.

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Vitafoods Europe is de belangsrijkste beurs wereldwijd die zich toespitst op gezonde en functionele voeding, waaronder zowel voedingsingrediënten en -supplementen, nutriënten als para-pharmaceutica vallen.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Gezondheid en farma, en voeding en dranken
Doelmarkt
Zwitserland
Wanneer
Van dinsdag 5 oktober 2021 tot donderdag 7 oktober 2021
Waar
Genève, Zwitserland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Vitafoods Europe is the place to be waar de nutraceutical industry samen komt om samen op zoek te gaan naar innovatie, bedrijfsleiders te ontmoeten en samen te zoeken naar effectieve oplossingen. De cijfers liegen er niet om: in 2019 namen maar meer dan 1100 exposanten deel en het bezoekersaantal oversteeg de kaap van 24000, met bezoekers uit meer dan 110 landen.
Van 4 tem 6/05/2021 neemt FIT opnieuw deel aan Vitafoods Europe in Genève, met de combinatie van een groepsstand en een product sample booth. Voor de groepsstand kan in eerste instantie ingeschreven worden voor maximum 9m². 

Ons aanbod

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van volgende voordelen:

- U ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs;
- U kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals bar, keuken en onthaalruimte;
- FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten;
- U kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs.

Corona info: 

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van Vitafoods alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren van Vitafoods volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u, overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden (https://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/acties-events/vitafood...).

Opgelet ! Zorg ervoor dat de gegevens in uw online profiel (myFIT) correct zijn ingevuld zodat u geen technische problemen ondervindt bij de aanmelding tot deelname. De aanmeldingen worden afgesloten zodra de stand volzet is.
Belangrijk ! De definitieve toewijzing van de standlocatie binnen de groepsstand wordt bepaald op basis van 'first come first served'. Aanmelden kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn.