U bent hier

Beursdeelname ‘Mobile World Congress - Barcelona’

Update 23/9/2020 : gezien de onzekerheid ivm Covid-19 hebben de organisatoren van MWC ervoor gekozen om de editie 2021 te verdagen van maart naar (eind) juni. De volgende editie van MWC in Barcelona zal nu doorgaan 28 juni-1 juli 2021. Voor meer info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT. 

MWC, dé vakbeurs voor telecommunicatie wereldwijd.
Al jaren een constante op het FIT-actieprogramma.

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Wat
Beursdeelname en Product Sample Booth
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Spanje
Wanneer
Van maandag 28 juni 2021 tot donderdag 1 juli 2021
Waar
Barcelona, Spanje
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Mobile World Congress is dé beurs op wereldvlak voor alles wat te maken heeft met telecommunicatie. Wie ook maar iets te betekenen heeft in de wereld van telecommunicatie is aanwezig op MWC. Flanders Investment & Trade neemt reeds verschillende jaren deel aan MWC, en ook voor 2021 staat MWC op het actieprogramma. Deze actie loopt in samenwerking met Awex en HUB Brussels. Op MWC vindt u exposanten en vakbezoekers uit de vier windstreken.
Door deelname aan onze Product Sample Booth kunt u kennis maken met het potentieel van deze beurs en kunt u uw eigen aanbod voorstellen aan prospects. Deelnemen is dus de boodschap ! Plaatsen zijn beperkt !

Ons aanbod

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van volgende voordelen:

- U ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs;
- U kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals bar, keuken en onthaalruimte;
- FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten;
- U kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs.

Corona info: 

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van MWC alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren van MWCA volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u, overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden (https://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/acties-events/mobile-w...).

Opgelet ! Zorg ervoor dat de gegevens in uw online profiel (myFIT) correct zijn ingevuld zodat u geen technische problemen ondervindt bij de aanmelding tot deelname. De aanmeldingen worden afgesloten zodra de stand volzet is.
Belangrijk ! De definitieve toewijzing van de standlocatie binnen de groepsstand wordt bepaald op basis van 'first come first served'. Aanmelden kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Vleminckx Kurt:
E: kurt.vleminckx@fitagency.be
T: +32 2 504 88 03