U bent hier

Beursdeelname ‘Arab Health - Dubai’

Uw gezondheid en veiligheid primeren.  Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Update 26 augustus 2020 : omwille van Covid-19 beslisten de organisatoren van Arab Health om de editie 2021 te verplaatsen van februari naar juni. De volgende editie zal plaatsvinden van 21 tot 24 juni 2021. Voor meer info i.v.m. de laatste wijzigingen kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke. 

Ondanks de datumwijzing wordt Arab Health 2021 opnieuw een belangrijk internationaal trefpunt voor de medische sector. FIT zal er naar goede gewoonte aanwezig zijn met een Vlaamse (Belgische) groepsstand, in samenwerking met de andere regio's. 
 

Wat
Beursdeelname, Groepsstand en Product Sample Booth
Doelsector
Gezondheid en farma
Doelmarkt
Verenigde Arabische Emiraten
Wanneer
Van maandag 21 juni 2021 tot donderdag 24 juni 2021
Waar
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

Arab Health is met voorsprong de belangrijkste medische vakbeurs in de regio en is op wereldvlak nummer twee na de beurs' Medica'. 
Deelnemen aan Arab Health is een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen, de markt te verkennen en uw bestaande contacten te verstevigen.

Ons aanbod

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van volgende voordelen: 
• u ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs
• u kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals bar, keuken en onthaalruimte
• FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten
• u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs

Corona info

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van ARAB HEALTH alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren van ARAB HEALTH volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.

Corona Exit-plan

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde “Corona Exit-plan” (en meer specifiek het ‘Reboot your Export’ pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijk marketing tool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het post corona -tijdperk.

Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u, overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.
 

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer De Tollenaere Annemieke:
E: annemieke.detollenaere@fitagency.be
T: +32 2 504 87 33