U bent hier

Trefdag ‘Ontmoeting met aankopers Amandel’

Amandel is een Zwitserse aankoopcentrale die voor haar leden speciale inkoopvoorwaarden bedingt met leveranciers van diverse dagelijkse consumentenproducten. 

Wat
Trefdag
Doelsector
Cosmetica, elektro, gezondheid en farma, meubel, textiel en voeding en dranken
Doelmarkt
Zwitserland
Wanneer
Donderdag 5 december 2019
Waar
Brussels
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Wat heeft Amandel u te bieden?

  • Amandel kan als facilitator optreden met zijn eigen leveranciers om de import naar hen of andere Zwitserse distributeurs mogelijk te maken.
  • Amandel kan de bedrijven toegang bieden tot zijn klantennetwerk voor zover uw bedrijf een commerciële vertegenwoordiging in Zwitserland heeft. Dit is noodzakelijk omwille van het klantentype van Amandel, om te profiteren van een persoonlijke dienstverlening en een persoonlijke band met de klanten te kunnen creëren.

Welke producten komen in aanmerking?

  • Levensmiddelen: allergeenvrije specialiteiten, voedingssupplementen, alicamenten, uitzonderlijke theeën en kruidentheeën, specialiteiten voor de horeca
  • Bio-hygiëneproducten: doekjes, kinder- en volwassenbescherming, crèmes en lotions
  • Parafarmacieproducten: hydrocolloïdaal verband (compeed of compeed-stijl), snoep, spray, rescue bachbloesems
  • Textiel: gespecialiseerde kleding voor psychiatrie en psychogeriatrie, gespecialiseerde kleding voor kinderdagverblijven en kinderopvangcentra, bed- en badlinnen
  • Apparatuur: gespecialiseerd ergonomisch tafelgerei, tafelgerei voor kinderdagverblijven en -opvangcentra, meubilair voor kinderdagverblijven en -opvangcentra, educatieve spelletjes, revalidatie-uitrusting
  • Uitrusting: geluidsarme transparante koelkasten, zuurstofconcentratoren, vaaswassers, douchestoelen, materiaal voor het optillen van patiënten

Welke producten komen niet in aanmerking?

Geneesmiddelen en schoonmaakproducten

Hoe verloopt deze actie?

Bij uw inschrijving stellen we u enkele vragen over uw bedrijf en product. Die moet u in het Engels beantwoorden. Wij bezorgen uw dossier vervolgens aan Amandel. Op basis van dit dossier selecteert Amandel de bedrijven waarmee ze een gesprek willen. Uw inschrijving is dus geen garantie op deelname aan de actie.

U betaalt enkel wanneer u door Amandel geselecteerd wordt.

Over Amandel

Amandel is een Zwitserse aankoopcentrale die voor haar leden speciale inkoopvoorwaarden bedingt met leveranciers van diverse dagelijkse consumentenproducten (kantoorbenodigdheden, kantoormeubilair, voedingsmiddelen, schoonmaakproducten, medische verbruiksartikelen, producten voor de horeca, enz.). De prijzen worden in de vorm van een korting aan de leden doorberekend bij de bestelling. Klanten genieten dankzij Amandel van speciale voorwaarden (prijs, service en advies).

Amandel heeft een netwerk van 150 klanten in heel Zwitserland. Hun klanten zijn rusthuizen, klinieken en crèches. Amandel heeft contracten afgesloten met 40 leveranciers in Zwitserland die voldoen aan de criteria van kwaliteit, prijs, service en distributie.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Marnix Bierlin:
E: marnix.bierlin@fitagency.be
T: +32 2 504 87 43