U bent hier

Beursdeelname ‘PLMA USA - Chicago’

Uw gezondheid en veiligheid primeren.  Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Geef uw bedrijf een plaats op de topbeurs PLMA USA, dé topbeurs voor Private Labels.

Corona Exit-plan

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde “Corona Exit-plan”  (en meer specifiek het ‘Reboot your Export’ pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijk marketing tool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het post corona -tijdperk.  Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs, die reeds automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van zondag 15 november 2020 tot dinsdag 17 november 2020
Waar
Chicago, Verenigde Staten
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

De interesse voor de beurs blijft sterk groeien zowel voor de exposanten als voor de bezoekers.

Ons aanbod

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van de volgende voordelen:

  • ontvang uw prospecten op een mooie stand met een prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs
  • u kan gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals onthaalruimte en keuken

Corona info : 

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van PLMA CHICAGO alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs  onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren van PLMA CHICAGO volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden. 

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden

Prijzen

Voor kmo's*: Voor grotere ondernemingen:
Prijs Hoekstand (per m²)€ 2.965€ 5.725
Prijs Rijstand (per m²)€ 2.765€ 5.525

(*) Volgens de Europese basisdefinitie is een 'kmo' een onderneming die maximaal 250 werknemers in dienst heeft en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro of een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro realiseert.

Nog vragen?

Contacteer De Tollenaere Annemieke:
E: annemieke.detollenaere@fitagency.be
T: +32 2 504 87 33