U bent hier

Digitale missie ‘Egypte met focus op bouw’

Egypte was vóór de uitbraak van de coronapandemie een van de snelst groeiende opkomende markten. Het omvangrijke economische hervormingstraject dat Egypte sinds 2016 volgt, heeft de veerkracht van de economie aanzienlijk vergroot. Egypte is  dan ook een van de weinige landen waarvoor het IMF nog positieve groeicijfers voor 2020 verwacht, ondanks de grote uitdagingen waarvoor het land staat.

Wat
Groepszakenreis
Doelsector
Bouw en bouwmaterialen
Doelmarkt
Egypte
Wanneer
Van maandag 26 oktober 2020 tot woensdag 28 oktober 2020
Waar
Cairo, Egypte
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Awex en Hub Brussels.

Omdat het coronavirus voorlopig voor te veel onzekerheid zorgt om een veilige en efficiënte handelsmissie naar Egypte te kunnen organiseren, voorzien we in plaats daarvan een online alternatief, gericht op bedrijven uit de bouwsector. Aan de hand van gerichte infosessies en online b2b-meetings kan u op die manier de basis leggen voor toekomstige groei. 

Dit mag u verwachten: 

  • week van 21 en 28 september: intakegesprek met posthoofd FIT-Caïro, Haguer Magdi: tijdens een online gesprek wordt er gepeild naar uw verwachtingen voor de b2b-meetings, en u krijgt advies op maat hoe u uw zaken in Egypte het best aanpakt. Op basis van dit gesprek gaat het FIT-kantoor aan de slag om potentiële zakenpartners in Egypte te overtuigen met u een online b2b-meeting te hebben. 
  • 26 oktober: webinar over de bouwsector in Egypte: infosessie die u een stand van zaken geeft over de Egyptische bouwsector.
  • 26 - 28 oktober: online b2b-meetings
  • 28 oktober: individueel evaluatiemoment

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Staelens Evelien:
E: evelien.staelens@fitagency.be
T: +32 2 504 88 48

Schrijf u ook in voor

Egypte was vóór de uitbraak van de coronapandemie een van de snelst groeiende opkomende markten. Maar COVID-19 heeft ook hier het economische leven zware schade toegebracht. Toch blijft het land een van de weinige waarvoor het IMF nog positieve groeicijfers verwacht voor 2020.

Inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk.

Doelmarkt
Egypte
Wanneer
Woensdag 16 september 2020
Waar
België
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met AWEX en hub.brussels.