U bent hier

Beursdeelname ‘BIOFACH - Nürnberg’

Biofach is de grootste jaarlijkse Europese biobeurs en is aan haar 31ste editie toe. De interesse voor de beurs blijft groeien zowel voor de exposanten als voor de bezoekers.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van woensdag 12 februari 2020 tot zaterdag 15 februari 2020
Waar
Nuremberg, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen:

Biofach verwelkomde vorige editie 2 982 exposanten en 51 488 bezoekers uit 144 landen (inclusief voor de beurs Vivaness die gelijktijdig de deuren opent)

Deelnemen aan Biofach is een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen, de markt te verkennen en uw bestaande contacten te verstevigen.

Ons aanbod:

Neem deel aan onze groepsstand in hal 1 en geniet van de volgende voordelen:

  • ontvang uw prospecten op een mooie stand met een prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging.
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kan u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten.
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs.
  • u kan gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals onthaalruimte en keuken.

Opgelet ! De aanmeldingen voor deze actie zullen op DINSDAG 10 SEPTEMBER omstreeks 10 u worden opgestart. Zorg ervoor dat de gegevens in uw online profiel (myFIT) correct zijn ingevuld zodat u geen (technische) problemen ondervindt bij de aanmelding tot deelname. De aanmeldingen worden afgesloten zodra de stand is volzet.

Belangijk ! De definitieve toewijzing van het individuele aantal m² en de bijhorende standlocatie binnen de groepsstand  wordt bepaald op basis van 'first come first served'. Aanmelden kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Vermits de vraag groter is dan de beschikbare ruimte kan u max voor 15 m² (minder kan zeker) aanmelden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Bea Kestens:
E: bea.kestens@fitagency.be
T: +32 2 504 88 38