U bent hier

Wereldwijs steekt in het nieuw - Leeuwenspecial

Ons maandelijkse magazine Wereldwijs kreeg een frisse make-over. Dat merkt u niet alleen aan de lay-out, maar ook aan de inhoud. De feedback van het laatste lezersonderzoek legde daar de fundering voor. Zo voegden we enkele nieuwe rubrieken toe en zetten we bepaalde info nog meer in de verf.

Leeuw van de Export

Deze restyling valt samen met het Leeuwennummer: in de maand waarin dit event plaatsvindt, brengen we hierover traditiegetrouw een special. Daarbij stellen we de genomineerden en de sponsors van de Leeuw van de Export uitgebreid voor. Dat de septembereditie een pak dikker is, heeft dus alles te maken met onze jaarlijkse exportaward.

Sterkhouders

De belangrijkste doelstelling van Wereldwijs is nog altijd Vlaamse bedrijven ondersteunen bij internationaal ondernemen. Logisch dat de hoofdrubrieken min of meer behouden bleven. Zo deelt IndigoCare zijn interessante exportverhaal. Daarnaast vertelt onze vertegenwoordiger in Tsjechië, Markéta Boruvkova, meer over zakendoen in haar markt. Ook blijven we u op de hoogte houden van onze acties en marktstudies en van de exportsuccessen van Vlaamse bedrijven.

Nieuw

Omdat onze lezers aangaven dat ze nog meer onze dienstverlening aan bod willen zien komen, zullen we dat voortaan maandelijks doen. Onder meer in de nieuwe rubriek EHBIO: Eerste Hulp Bij Internationaal Ondernemen.

In september verklappen we het geheim van een succesvolle beursdeelname. Met ons artikel over Iran willen we evenzeer illustreren dat we in al onze buitenlandse markten een stevige vinger aan de pols hebben.

Lees deze Wereldwijs hier

31 augustus 2018