U bent hier

Wereldwijs maart ligt klaar!

Voor het 7e jaar op rij richt FIT de schijnwerpers op een buitenlands bedrijf met opvallende investeringsprojecten in Vlaanderen. Deze keer gaat de Japanse aircospecialist Daikin met de bloemen lopen. Na meer dan 45 jaar investeren in onze regio heeft Daikin niet alleen een hypermodern hoofdkwartier in Oostende, maar ook hubs in Gent en Brussel. De Lifetime Achievement Trophy is de kroon op het werk. Dat en nog veel meer in de nieuwe Wereldwijs.

Een greep uit het aanbod:

  • In onze rubriek EHBIO lichten we 3 handige instrumenten toe om u te beschermen tegen wanbetalingen binnen de EU.
  • Finland bouwde de afgelopen jaren een uitstekende internationale reputatie op. Zo staat het steevast in de top 5 van beste landen op het vlak van innovatie en zakendoen. Onze expert ter plaatse geeft tekst en uitleg bij de economische opmars.
  • Start-ups en scale-ups uit Vlaanderen en Valencia slaan de handen in elkaar. Met de steun van de Europese Commissie organiseert het Enterprise Europe Network een ‘peer learning event’.
  • Op zoek naar interessante evenementen om uw internationale ambities kracht bij te zetten? Check onze maandelijkse kalender.

Wil u ook maandelijks Wereldwijs in de bus?

Dat kan! Schrijf u gratis in via www.wereldwijs.be


Liever de digitale versie?

Die leest u eveneens op www.wereldwijs.be.

1 maart 2019