U bent hier

Wereldwijs april 2019 ligt in de bus!

In 2018 gaf meer dan 28% van de Vlaamse exporteurs aan dat Duitsland hun voornaamste doelwit was voor exportgroei. Het liet daarmee Frankrijk en Nederland ruim achter zich. Hoog tijd om de Duitse exportmarkt binnenstebuiten te keren en na te gaan of onze oosterburen de verwachtingen kunnen inlossen.

In een extra uitgebreid landendossier geven onze lokale vertegenwoordigers en internationale ondernemers bovendien aan waar de beste kansen liggen voor de toekomst. Dat en nog veel meer in de nieuwe Wereldwijs.

Een greep uit het aanbod:

De winnaar van de Foreign Investment of the Year Trophy legt uit waarom Vlaanderen voortaan een essentieel onderdeel van de bedrijfstoekomst is.

Krijgt u soms te maken met wanbetalers buiten de EU? In onze rubriek EHBIO leggen we uit wat een incassobureau voor u kan betekenen.

Verover de wereld! De nieuwe digitale agenda voor internationaal ondernemend Vlaanderen bundelt alle interessante acties en events. Lees er alles over in Wereldwijs.

Een nieuwe FIT-antenne in het Maleisische Kuala Lumpur opent extra opportuniteiten in Zuidoost-Azië. Wij zetten alvast enkele troeven op een rij.

Wil u ook maandelijks Wereldwijs in de bus?

Dat kan! Schrijf u gratis in via www.wereldwijs.be


Liever de digitale versie?

Die leest u eveneens op www.wereldwijs.be.

8 april 2019