U bent hier

Wat kan FIT-Duitsland voor u betekenen bij uw beursdeelname?

Duitsland blijft nog steeds een 'beurzenland'. Dat blijkt uit het gigantisch aanbod aan vakbeurzen, zowel internationaal, nationaal of regionaal, in alle mogelijke sectoren/activiteitsdomeinen.

Een bezoek of een deelname aan een vakbeurs biedt de gelegenheid tot persoonlijke ontmoetingen met uw doelpubliek (of het de juiste aanspreekpersoon is, hangt individueel af van het doel dat men nastreeft). Voor het FIT-team in Duitsland, met kantoren in Berlijn, Keulen en Stuttgart geldt dit evenzeer. Daarnaast hechten wij ook belang aan een korte ontmoeting met Vlaamse exposanten op diverse Duitse vakbeurzen. 

Jaarlijks bezoekt het FIT-team Duitsland tussen 50 en 60 vakbeurzen in Duitsland. Elk jaar stellen wij een nieuwe lijst op. Er wordt rekening gehouden met sectoren, met het belang van de beurs, met geografische spreiding, ... Elk jaar trachten we enige afwisseling en vernieuwing te brengen, enkele andere beurzen te bezoeken. Zo houden ook wij voeling met 'beurzenland' Duitsland.

Wilt u weten of de beurs waaraan u in 2020 in Duitsland deelneemt of die u plant te bezoeken, ook door iemand van het FIT-team Duitsland bezocht zal worden? Kunnen wij iets voor u betekenen op de bezochte vakbeurzen? Laat het ons weten.

In bijlage vindt u de lijst (afgesloten op 15-1-2020) met vakbeurzen die wij normaliter in de loop van 2020 zullen bezoeken. Neem gerust contact op met het betreffende FIT-kantoor.

15 januari 2020

Bijkomende informatie