U bent hier

Volg onze nieuwe LinkedIn-pagina voor exportinfo op maat

Vandaag vinden ruim 26.000 volgers vlot hun weg naar de LinkedIn-pagina van FIT. Een groot deel daarvan zijn bedrijven uit Vlaanderen die onze regio met trots vertegenwoordigen over de grenzen.

Van beloftevolle start-ups die hun eerste buitenlandse stappen zetten tot gerenommeerde wereldspelers voor wie export een tweede natuur is geworden. Bent u er één van, dan hebben we goed nieuws: onder de vleugels van de FIT-pagina lanceren we de nieuwe showcasepagina @FlandersTrade.
 

Uw interesses als kompas

Het doel van deze pagina: alles rond export bundelen. Denk aan publicaties uit Wereldwijs, marktstudies, handelsvoorstellen en exporttips, maar evengoed info over de Leeuw van de Export, de Exportbeurs en andere events.

Wilt u liever updates over een specifieke markt? Dan surft u makkelijk door naar onze nieuwe regionale showcasepagina’s. Voor een tiental kansrijke exportbestemmingen, waaronder Duitsland, Frankrijk, de VS, India en de Baltische staten, filteren we alle relevante info op aparte pagina’s. Kortom: u vraagt, LinkedIn draait.

27 mei 2021